Δώδεκα Ελληνικές επιχειρήσεις στην International Green Week 2017, στο Βερολίνο

Δώδεκα Ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στην 82η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, International Green Week, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2017, στο Βερολίνο.

Στη συγκεκριμένη έκθεση υπάρχει η δυνατότητα της απευθείας πώλησης στο κοινό.

Η Ελληνική συμμετοχή αποτελείται από τις εξής επιχειρήσεις:

ARMAKADI, ΚΤΗΜΑ ΜΙΛΙΟΥ, ΠΕΛΕΧΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, AUTHENTICO, ΑΓΡΟΤΙΚΌΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΒΕΤ, ΑΦΟΙ ΡΟΔΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε, ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌΣ “VAENI” και ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, που η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην International Green Week.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ελληνικό περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. ‪210 64 19 037‬ και στο τηλ. ‪210 68 40 475‬ (εταιρία K.L.Ni. Promotion) και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de.

Keywords
Τυχαία Θέματα