Διπλή βράβευση για την Domotel Hotels στα Greek Hospitality Awards του 2016

Διπλή βράβευση για την Domotel Hotels & Resorts στην απονομή των Greek Hospitality Awards 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Domotel Hotels & Resorts διακρίθηκε με το Gold Award στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service και με το Silver Award στην κατηγορία Best Greek

Hotel & Resort Loyalty Programme. Η απονομή του εν λόγω βραβείου αποκτά ιδιαίτερη αξία για την αλυσίδα γιατί προέρχεται τόσο από την Επιτροπή Αξιολόγησης στη σύνθεση της οποίας περιλαμβάνονται σημαίνουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού, του πανεπιστημιακού και του τουριστικού κλάδου όσο και από το ίδιο το κοινό.

“Το συγκεκριμένο βραβείο επιβεβαιώνει την αφοσίωση των ανθρώπων μας στην παροχή προσωποποιημένων υπηρεσίων ενώ μας κάνει όλους ιδιαίτερα υπερήφανους και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο ακατάπαυστο πάθος και την ίδια αγάπη για τους επισκέπτες μας”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domotel Hotels & Resorts κύριος Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος μετά την παραλαβή του Gold Award στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service.

Σημειώνεται ότι τα Greek Hospitality Awards 2016 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα