Δημοσκόπηση: Μειώνονται εκείνοι που πιστεύουν πως θα τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις…

Μειώνεται κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό των ερωτηθέντων που εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Όμως, το 56% των ερωτηθέντων θεωρεί επιτυχία την τετράμηνη παράταση του προγράμματος. Για αποτυχία κάνει λόγο το 24%, ούτε επιτυχία/ούτε αποτυχία κάνει λόγο το 20%.

H δημοσκόπηση

αναλυτικά ΕΔΩ

- Αυξάνεται το ποσοστό των ερωτηθέντων που aπαντά ότι του προκαλεί φόβο «πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ». Στις αρχές ]Φεβρουαρίου το 35,5% απαντούσε φόβο, το 9,5% ελπίδα, το 22% κανένα συναίσθημα και το 33% «δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα».
Σε αυτή τη δημοσκόπηση το ποσοστό αυτών που απαντούν «φόβο» αυξήθηκε στο 42,5%, 14,5% απάντησε ελπίδα, 23,5% κανένα συναίσθημα και 19,5% «δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα».

- Διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη για την επιλογή Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας με το 45% να την θεωρεί κακή και τι 43% καλή.

– Ως κακές αξιολογεί η πλειονότητα των ερωτηθέντων , 62%, τις δηλώσεις Καμμένου ότι θα γίνουμε Κούγκι αν δεν πάρουμε ότι θέλουμε με μόλις το 24% να τις χαρακτηρίζει ως “καλές”

– Για την κριτική Γλέζου στην κυβέρνηση η πλειονότητα των πολιτών, 55,5%, συμφωνεί με αυτά που είπε, με το 25,5% εξ αυτών να δηλώνει πάντως ότι δεν έπρεπε να την κάνει, ενώ μόλις το 33% τη θεωρεί άδικη.

Keywords
Τυχαία Θέματα