Διαψεύδει η Χίλαρι Κλίντον τις φήμες για υποψηφιότητα στο Δήμο Ν.Υόρκης

23:31 8/1/2017 - Πηγή: BankWars

«Θα βρει τον τρόπο για να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες τα επόμενα χρόνια, αυτή είναι η δέσμευσή της για όλη της την ζωή» δήλωσε η Νίρα Τάντεν, πρόεδρος του κέντρου προβληματισμού Center for American Progress και σύμβουλος της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος στην τελευταία της προεκλογική εκστρατεία.

«Όμως δεν αναμένεται να θέσει ποτέ πια υποψηφιότητα σε μια εκλογική αναμέτρηση» τόνισε η ίδια μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η συνεργάτιδα της πρώην υπουργού Εξωτερικών προέβη στις παραπάνω δηλώσεις με αφορμή

ένα άρθρο των New York Times όπου ο δημοσιογράφος περιγράφει το σενάριο η Χίλαρι Κλίντον να θέσει υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με το Reuters, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πολύ έντονα η φήμη ότι η αποτυχούσα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον θα διεκδικήσει τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης στις επόμενες εκλογές.
Η πολιτική ιστοσελίδα Newsmax υποστηρίζει ότι η Clinton έχει αρκετές πιθανότητες να εκλεγεί αφενός γιατί έχει πολλούς υποστηρικτές στη Νέα Υόρκη όπου κέρδισε το 80% των ψήφων στις εκλογές του Νοεμβρίου και αφετέρου, γιατί οι Δημοκρατικοί εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τον υποψήφιο τους Bill de Blasio

Keywords
Τυχαία Θέματα