ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Παραλήρημα μετά τη συγκέντρωση

Κείμενο από το site της Χρυσής Αυγής. Τα σχόλια δικά σας…

“Χθες το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος, λάβανε ένα πολύ σαφές μήνυμα, το οποίο ήδη επεξεργάζονται στο μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στις στοές. Δοκίμασαν τις διώξεις και τις φυλακίσεις. Δοκίμασαν τους φόνους και τον τρόμο. Όλα απέτυχαν και δεν μπορούν να βρουν τρόπο να κάμψουν το ηθικό των Χρυσαυγιτών, αλλά ούτε και των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Όχι μόνο τα ποσοστά αυξάνονται, αλλά και οι συγκεντρώσεις γίνονται όλο και πιο μεγαλειώδεις. Πως γίνεται αυτό;

Θα τους πούμε την απάντηση, παρότι θα έπρεπε να την έχουν καταλάβει με τόσο «έξυπνη» φυσιογνωμία που είναι ο Δένδιας και οι λοιποί. Πάντοτε λέγαμε ότι «ιδεολογία και πολιτική πρακτική είναι έννοιες αλληλένδετες», εννοώντας ότι δεν γίνεται να υπάρξει ιδεολογία χωρίς πολιτική πράξη και αντιστοίχως δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική πράξη χωρίς να υπάρχει από πίσω ιδεολογία. Το μεν πρώτο είναι σκονισμένα βιβλία που δεν πρόκειται να διαβάσει ποτέ κανένας και συνεπώς δεν έχουν καμία σημασία. Ενώ το δεύτερο είναι οπορτουνισμός, αντάξιος των απατεώνων της κλεπτοκρατίας.

Στους κομμουνιστές κάποτε ψάχνανε δηλωσίες και τους βρήκανε. Ακόμα και ο περιβόητος Βελουχιώτης ή «Σουλτάνα», ήτανε ένας δηλωσίας. Εν τέλει τα βρήκανε και συνολικά με τους δηλωσίες, οι οποίοι κατάντησαν να φυλάνε το κοινοβούλιο, δέρνοντας τον κοσμάκη, αντί των ΜΑΤ. Στην Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να βρούνε δηλωσίες, όσο και αν ψάξουνε. Όλοι οι Χρυσαυγίτες, όλες οι Χρυσαυγίτισσες έχουν ήδη αποδείξει ότι διακατέχονται από Πίστη και από Φλογερή Αγάπη για την Πατρίδα, την οποία δεν μπορούν να σβήσουν ούτε οι διώξεις, ούτε οι σφαίρες, ούτε οι στημένες αντισυγκεντρώσεις και απαγορεύσεις.

Οι Χρυσαυγίτες σε αντίθεση με τους υλιστές παλιάτσους της αριστεράς δεν πρόκειται να γίνουν ουρά του καθεστώτος, όπως οι κομμουνιστές. Ούτε ουραγοί του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας όπως οι Καρατζαφέρηδες και οι Σαμαράδες. Οι Χρυσαυγίτες έχουν ταχθεί στο Ιερό Καθήκον να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την ξένη κατοχή και δεν θα καθαρίσουν τόσο εύκολα με εμάς. Λάβανε το μήνυμα στο Σύνταγμα και θα λάβουν και άλλα μηνύματα, συντόμως. Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές, ό,τι και αν δοκιμάσουν, ό,τι και αν σκαρφιστούν. Γιατί εμείς θέτουμε υπέρ άνω όλων την Πατρίδα και το υπέρ αυτής Καθήκον. Αυτοί θέτουν υπέρ άνω όλων την τσέπη τους, την βολή, την μίζα και την ρεμούλα που έκαναν σημαία μίας ολόκληρης εποχής. Εμείς Σημαία μας έχουμε τα λάβαρα του Αγώνα μας και τα χρώματα της απελευθερώσεως της Πατρίδος μας! Και αυτά τα Λάβαρα δεν τα υποστέλλουμε με κανέναν τρόπο.

Ψηλά οι Σημαίες!”

Original article: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Παραλήρημα μετά τη συγκέντρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα