Χριστίνα Αναγνωσταρά: Νέα διευθύντρια επενδυτικής τραπεζικής της Axia Ventures

Η AXIA Ventures Group (“AVG”) ανακοίνωσε την πρόσληψη της κ. Χριστίνας Αναγνωσταρά ως Director του Investment Banking Division.Η κ. Αναγνωσταρά εντάσσεται στην ΑΧΙΑ φέροντας μαζί της περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε ναυτιλιακές και διεθνείς επιχειρήσεις στους τομείς των χρηματοοικονομικών, αγορών κεφαλαίου, εξαγορών και συγχωνεύσεων, τραπεζικής, συμβουλευτικής και ελέγχου. Για αρκετά χρόνια παρακάθησε σε θέσεις εκτελεστικών και διοικητικών συμβουλίων διαφόρων εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών και ήταν υπεύθυνη
για τις οικονομικές και λογιστικές τους δραστηριότητες, καθώς και για την άντληση κεφαλαίων.

Από το 2014 και πριν ενταχθεί στην ΑΧΙΑ, η κ. Αναγνωσταρά παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρικούς πελάτες στο ναυτιλιακό χώρο. Κατά την περίοδο 2008 με 2013 ήταν η Chief Financial Officer της Seanergy Maritime Holdings, μιας ναυτιλιακής εταιρείας ξηρού φορτίου εισηγμένης στο NASDAQ και από το 2008 είναι μέλος τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Επιτροπής Ναυτιλίας της. Πριν να ενταχθεί στη Seanergy, διετέλεσε για δύο χρόνια Chief Financial Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Global Oceanic Carriers, μιας ναυτιλιακής εταιρείας εισηγμένης στο Alternative Investment Market του London Stock Exchange. Νωρίτερα, η κ. Αναγνωσταρά ήταν για επτά χρόνια senior management consultant στην EFG Group με έδρα τη Γενεύη.

Η κ. Αναγνωσταρά είναι Certified Chartered Accountant και κατέχει BA in Economics από το American College of Greece.

Ο Managing Director και Head of Investment Banking της AXIA, κ. Αλέξανδρος Αργυρός, δήλωσε τα ακόλουθα: “Καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά τη Χριστίνα στην ομάδα της AXIA! Χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη εμπειρία της τόσο στα ναυτιλιακά όσο και στα χρηματοοικονομικά θα συνεισφέρει σημαντικά στην εταιρεία μας και θα ενισχύσει περαιτέρω το franchise μας στη ναυτιλία. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούργιο της ξεκίνημα ως μέλος της οικογένειας της AXIA”.

Keywords
Τυχαία Θέματα