Απάντηση Μεϊμαράκη στη ΧΑ όταν του ζήτησαν να συνεδριάσουν στην αίθουσα Γερουσίας: «Αλλάζουμε τώρα τη μοκέτα…»

Από τον Βηματοδότη:

Είχε το θράσος ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής κ. Π. Ζησιμόπουλος (πρώην αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων) να ζητήσει την Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής για έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Με τους 12 βουλευτές που απέμειναν στο εθνικιστικό αυτό μόρφωμα ο κ. Ζησιμόπουλος ήθελε τη μεγαλύτερη αίθουσα (πλην της Ολομελείας) που διαθέτει η Βουλή

για να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Γιατί άραγε; Πιθανόν να θέλει να επαναλάβει το σόου της προηγούμενης φοράς όταν συνεκλήθη η Κοινοβουλευτική Ομάδα, πάλι στην Αίθουσα Γερουσίας.

Τότε εκλήθησαν (και πήραν μέρος) και διάφοροι… πυρήνες των χρυσαυγιτών που εμφανίστηκαν στη Βουλή με μαύρα πουκάμισα. Ανάμεσά τους και ο σκληρός πυρήνας της περιβόητης και εγκληματικής οργάνωσης της Νίκαιας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο προφυλακισμένος Γ. Πατέλης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης βρήκε έναν απλό τρόπο για να μη δώσει στον κ. Ζησιμόπουλο την Αίθουσα Γερουσίας, στην οποία, συνεδριάζουν συνήθως οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠαΣοΚ. «Αλλάζουμε τώρα τη μοκέτα, θα σας βρούμε άλλη αίθουσα» τους διαμήνυσε και τους έδωσε μια πιο μικρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα