Αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση Athens fashion trade show

11:31 5/9/2017 - Πηγή: BankWars

Η Athens Fashion Trade Show, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, έρχεται νωρίτερα ανανεωμένη και εμπνευσμένη παρουσιάζοντας τις πιο δυνατές, τις πιο fashion και τις πιο fun εταιρείες της ελληνικής αγοράς μεταξύ των οποίων γνωστά brands

ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ καθώς και μπιζού σε 2 αίθουσες στο Metropolitan Expo.

Από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου τα νέα trends, οι ιδιαίτερες συλλογές, το φρέσκο concept, η ανανεωμένη αισθητική και η κομψότητα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σε ένα 4-ήμερο γεμάτο μόδα! Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους τόσο για τη γυναικεία όσο και για τη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα!

Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής και όλοι οι επαγγελματίες της μόδας συγκεντρώνουν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσιάζουν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα.

Η Athens fashion trade show θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα που την επισκέπτονται σταθερά κάθε χρόνο, εξασφάλισε τη δωρεάν μεταφορά τους σε αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με πούλμαν από: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΜΙΑ,ΤΡΙΠΟΛΗ,ΑΓΡΙΝΙΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα