ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: Τώρα που πήρε το χρυσό τη θυμήθηκαν οι πολιτικοί – Βροχή τα συγχαρητήρια

23:55 9/8/2016 - Πηγή: BankWars

Τώρα όλοι οι πολιτικοί, πετάνε τη σκούφια τους για την Άννα Κορακάκη. Πριν λίγες ημέρες, τη χρυσή Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, δεν…την ήξερε κανείς! Το δε κράτος, ούτε δεύτερο πιστόλι δεν της ενέκρινε για τους αγώνες και τις προπονήσεις, γιατί …έκανε οικονομία. Αυτή είναι η αλήθεια και χίλια μπράβο από ΟΛΟΥΣ τους απλούς Έλληνες που, ο καθένας στον τομέα του, αγωνίζονται ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ή και την ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ των εκπροσώπων της Πολιτείας στους στίβους της ζωής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Η ΑΝΝΑ

ΚΟΡΑΚΑΚΗ

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Θερμά συγχαρητήρια στην χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Αννα Κορακάκη, απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων.

Στο μήνυμα του ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει: «Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου».

Εκτός από το συγχαρητήριο τηλεγράφημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικώς τόσο με την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, όσο και με τον πατέρα της και προπονητής της, τους οποίους συνεχάρη.
«Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, Αννα!» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter για το χρυσό μετάλλιο της Αννας Κορακάκη.

Τα συγχαρητήριά του για την μεγάλη επιτυχία της Αννας Κορακάκη έστειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για μια ακόμη φορά η Αννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια!» ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έφερε σε μήνυμά του: «Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα, την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη.

» Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

«Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους» ήταν το μήνυμα του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

13 retweets 34 σημάνσεις “Μου αρέσει”

Fofi Gennimata ‏@FofiGennimata 1 ώραΠριν από 1 ώρα

Με πείσμα, υπομονή & αντοχή ξεπέρασες εμπόδια, κατέκτησες τον ύψιστο στόχο, το όνειρο κάθε αθλητή. Είμαστε περήφανοι για σένα! #Rio2016


Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της Αννας Κορακάκη, στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Αννα Κορακάκη με το σημερινό χρυσό μετάλλιο συνεχίζει να γράφει ιστορία. Και μάλιστα την πιο λαμπρή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού. Το να πετύχει ένας αθλητής να κατακτήσει σε μία διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων δύο μετάλλια μέσα σε 48 ώρες, στην ηλικία των 20 ετών, είναι κάτι μοναδικό και συγκλονιστικό.

» Οι καρδιές όλων των Ελλήνων χτυπούσαν για την Άννα, για την επιτυχία της και για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε. Συγχαρητήρια στην ίδια και στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον πατέρα της, που με τη βοήθειά τους έδωσαν όλα εκείνα τα περιθώρια στην Άννα να αναδειχθεί Ολυμπιονίκης και να σηκώσει έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνικό, στα ουράνια. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες της κωπηλασίας, που σήμερα πέτυχαν με την εξαιρετική απόδοσή τους, την συμμετοχή τους στον τελικό των αγωνισμάτων τους. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους».

Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Kατάφωτο το κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χαιρέτισε τη νίκη της Αννας Κορακάκη, κατόπιν εντολής του πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, ο οποίος ζήτησε να φωταγωγηθούν οι εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης «αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας: Την ίδια την Αννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ’ αυτό του ευ αγωνίζεσθαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα