Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΝΔ ΑΝΤΕΞΕ – ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ

Η ΝΔ άντεξε και ουσιαστικά βγήκε αλώβητη από τις εκλογές, υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Όπως εξήγησε, το κόμμα δεν τρομοκράτησε τους ψηφοφόρους, αλλά ανέδειξε τους κινδύνους, είπε την αλήθεια, δεν υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορούσε να υλοποιήσει και γι αυτό έχασε.

Οι αντίπαλοί μας κέρδισαν προς στιγμήν με ψέματα, τόνισε ο Α. Σαμαράς, εκτιμώντας

επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αντέξει, σημειώνοντας ότι σύντομα η ΝΔ θα κληθεί να παίξει τον ιστορικό της ρόλο.

Κατά της συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι θα προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου της βουλής τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Η τριάδα των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα απαρτίζεται από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση.

Γραμματέας της Κ.Ο. θα είναι η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλου, γνωστοποιώντας του ότι θα τον στηρίξει αν προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Όσον αφορά τον θόρυβο γύρω από την παράδοση της εξουσίας στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μην δώσει το «παρών» τυπικά, ωστόσο, όπως τόνισε, στην επικοινωνία των δύο γραφείων, δεν δόθηκε καμία εικόνα για την ώρα που θα πήγαινε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το βράδυ των εκλογών, είχε τηλεφωνήσει στον κ. Τσίπρα για τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα