To Public καινοτομεί και διευκολύνει τις συναλλαγές σας με την υπηρεσία Mobile Payments!

16:20 3/7/2017 - Πηγή: BankWars

Τα Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, καινοτομούν για μία ακόμη φορά και εισάγουν πρώτα στα καταστήματά τους τη νέα υπηρεσία Mobile Payments.

Στη συνεχή προσπάθειά τους για

αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών τους, τα Public επεκτείνουν στο δίκτυο καταστημάτων τους τη λύση για ολοκλήρωση της συναλλαγής, με ταυτόχρονη έκδοση παραστατικού πώλησης, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από το ταμείο.

Η πρωτοποριακή αυτή δυνατότητα που εισάγουν τα Public, παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public εδώ και δύο χρόνια και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρίας.

Με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει την συναλλαγή στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία Mobile Payments είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής σε 7 καταστήματα στην Αττική (Τhe Mall Athens, Golden Hall, Koλωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος) και σύντομα πρόκειται να επεκταθεί και σε πολλά ακόμα καταστήματα Public πανελλαδικά.

Η υπηρεσία Mobile Payments διευκολύνει τις «φορητές συναλλαγές» σε διάφορα σημεία εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων.

H εξυπηρέτηση των επισκεπτών στα καταστήματα Public γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, καθώς οι υπάλληλοι της ομάδας Public βρίσκονται δίπλα στους επισκέπτες, παρέχουν βοήθεια στις αγορές τους και αναλαμβάνουν τις συναλλαγές από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, με την έκδοση παραστατικού πώλησης επί τόπου στο σημείο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε:

«Η ομάδα των Public, για άλλη μια φορά πρώτη, χάρη στην εξειδίκευση, την εμπειρία και την mobile first φιλοσοφία της, πρωτοπορεί με μια καινοτόμα υπηρεσία όπως το Mobile Payments, ακολουθώντας τα πρότυπα των εταιριών του εξωτερικού, με στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των επισκεπτών μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα