Super League: Ολυμπιακός – Λαμία 1-0 με πέναλτι και με το ζόρι

Η Λαμία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς (1-0) απέναντι στους νεοφώτιστους του Μπάμπη Τεννέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου και ο Κώστας Φορτούνης με πέναλτι στο 29΄ χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες

λόγω αποβολής του Μίλιτς.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, θα το μνημονεύουν χρόνια στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Οι παίκτες του Τεννέ κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και δεν απειλήθηκαν ούτε στο ελάχιστον από τους πρωταθλητές.

Πώς έγινε, όμως, και βρέθηκαν πίσω στο σκορ; Ηταν μια λάθος εκτίμηση του Αναστασιάδη, που δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του Πάρντο και έβαλε λανθασμένα την προβολή, ανατρέποντάς τον στην περιοχή. Πέναλτι στο 29΄ και γκολ από τον Φορτούνη.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68΄ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85΄ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος (55΄ Βάντερσον), Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βουό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρέτσος, Ρομαό, Μίλιτς, Ζιλέ, Οφόε, Πάρντο, Μάριν (74΄ Φιγκέιρας), Φορτούνης (79΄ Σεμπά), Μπεν (64΄ Ανσαριφάρντ).

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2
(67΄ Χαντάκιας, 79΄ Μοράρ – 32΄ Ντιγκινί, 69΄ Ντάουντα)

Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2
(18΄ Μπρίτο, 25΄ Γέντρισεκ)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

19:15 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
19:15 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
19:15 Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης
21:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα