OI ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Με τίτλο «”Ποιους φόρους θα μειώσω, πότε και πόσο”» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του στην εφημερίδα, προαναγγέλλει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για ιδιώτες, επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία.

Το πρωτοσέλιδο της

εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας…
Αλέξης Τσίπρας: «Καθαρή εντολή αυτοδυναμίας»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του που παραχώρησε κατ’ αποκλειστικότητα στην «Ε» εκτιμά ότι οι πολίτες, «ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις τους στο παρελθόν, ενώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη δική τους κυβέρνηση».
Τονίζει ακόμα ότι ο λαός «ακυρώνει τις δεσμεύσεις Σαμαρά στους δανειστές, με το e-mail Χαρδούβελη… και ανοίγει τον δρόμο στα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα €751 για όλους και του δώρου των Χριστουγέννων για όσους έχουν σύνταξη έως €700».
Μεγάλη δημοσκόπηση της RASS
Στο 3,8% διευρύνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνοντας κατά μια μονάδα μέσα σε μια εβδομάδα σε σχέση με τη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Σχεδόν ισόπαλοι ΣαμαράςΤσίπρας στο ερώτημα περί καταλληλότητας για τη θέση του πρωθυπουργού. Νέα άνοδος στην παράσταση νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπερνά το 80%. Τις κυβερνήσεις συνεργασίας δείχνουν να προκρίνουν οι ψηφοφόροι. Πάντως, η έρευνα καταγράφει και πάλι μια σειρά από αντιφατικά εκ πρώτης όψεως στοιχεία, που επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα αλλά και τη δυσκολία προβλεψιμότητας της εκλογικής μάχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα