Ledra Marriott: Στην “ΑΣΤΥ AE” η διαχείριση από 1/1/2014

Τη διαχείριση του ξενοδοχείου Ledra Marriott αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου του νέου έτους η ιδιοκτήτρια της μονάδας, ΑΣΤΥ Α.Ε. μετά την απόφαση της διαχειρίστριας εταιρίας, Marriott International να μην ανανεώσει τη σχετική σύμβαση που λήγει στις 31/12/13.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το ξενοδοχείο Ledra Marriott είναι ιδιοκτησίας της “Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική

εταιρία ΑΣΤΥ ΑΕ” και το διαχειριζόταν η Marriott International τα τελευταία 30 χρόνια. Με αμοιβαία συμφωνία μεταξύ Marriott International και ΑΣΤΥ ΑΕ αποφασίστηκε όπως η σύμβαση διαχείρισης που λήγει στις 31/12/13 μη ανανεωθεί παραπέρα.

Η ”Ανώνυμος Ξενοδοχειακή και Τουριστική εταιρία ΑΣΤΥ ΑΕ” σαν ιδιοκτήτης και -από 1/1/14- διαχειριστής του ξενοδοχείου, αναλαμβάνει να τηρήσει όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές ατομικές και ομαδικές κρατήσεις που αφορούν την περίοδο μετά την 1/1/14.

Η διαχείριση και λειτουργία του ξενοδοχείου θα διεξάγονται από την ΑΣΤΥ ΑΕ που θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες τα υψηλότερα δυνατά “στάνταρ” υπηρεσιών, ενώ θα διατηρεί υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και παροχές τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες.

Original article: Ledra Marriott: Στην “ΑΣΤΥ AE” η διαχείριση από 1/1/2014.

Keywords
Αναζητήσεις
asty a.e
Τυχαία Θέματα