Intralot: Δεκαετής σύμβαση με τη Λοταρία του Αϊντάχο

Η Intralot Inc., θυγατρική του Ομίλου Intralot στις ΗΠΑ, επιλέχθηκε από τη Λοταρία της Πολιτείας του Idaho των ΗΠΑ ως προτιμητέος προμηθευτής κατόπιν ενός ανοιχτού και ανταγωνιστικού διαγωνισμού για την προμήθεια υπηρεσιών λοταριακού συστήματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το συμβόλαιο είναι δεκαετές, με ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτωβρίου

2017 και λήξης την 30ή Σεπτεμβρίου 2027, με δυνατότητα μέχρι δύο πενταετών επεκτάσεων.

Η συνολική αξία του συμβολαίου της αρχικής περιόδου εκτιμάται σε 60 εκατ. δολάρια για την προμήθεια ενός ασφαλούς κεντρικού συστήματος, που θα παρέχει και θα διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις παιγνίων εντός της Πολιτείας ή πολλαπλών Πολιτειών, τον έλεγχο αποθεμάτων και τη διαδικασία εφοδιασμού (logistics) στιγμιαίων (ξυστών) παιχνιδιών και άλλες σχετικές υπηρεσίες. Η Intralot είναι προμηθευτής της Λοταρίας του Idaho από το 2007.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Idaho, κ. Jeff Anderson, δήλωσε: «Η επιλογή αυτή μάς δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε την τεχνολογία μας, να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους παίκτες και τους πράκτορές μας και να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την ασφάλεια και ακεραιότητα των παιχνιδιών μας στην Πολιτεία. Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια και έρευνα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης για το έργο τους, που με πλήρη συνείδηση της αποστολής τους κατέληξαν σε αυτή την επιλογή καθώς και στους πολύτιμους συνεργάτες μας από τον κλάδο, οι οποίοι προσήλθαν με σοβαρές προτάσεις στη διεκδίκηση του έργου».

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Interim CEO της Intralot Inc. και COO του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι που υποβάλαμε την πιο ανταγωνιστική προσφορά και θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε έναν πολύτιμο πελάτη μας. Από την αρχή του έργου είχαμε μια άριστη και παραγωγική συνεργασία με την ομάδα της Λοταρίας του Idaho. Προσβλέπουμε στην κεφαλαιοποίηση της εμπειρίας μας και την επέκταση των σχέσεων εμπιστοσύνης μέσω ενός ανανεωμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της Λοταρίας του Idaho και βοηθούν τον πελάτη μας να ενισχύσει τις επιδόσεις του για τους Κοινωφελείς Σκοπούς που υποστηρίζει, προάγοντας και υπηρετώντας τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα