Groupama Ασφαλιστική: Ενισχύει για 6η συνεχή χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS

Για 6η συνεχή χρονιά ενισσχύει η Groupama Ασφαλιστική τα Παιδικά Χωριά SOS καλώντας το κοινό να… «στείλει τη μεγαλύτερη ευχή για τις γιορτές».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Τα Παιδικά Χωριά SOS, που δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων και η Groupama Ασφαλιστική, που στέκεται ενεργά δίπλα τους από το 2008, προσκαλούν το κοινό να επισκεφθεί την επίσημη σελίδα της Groupama

στο facebook και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να βοηθήσει το έργο του Σωματείου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «Ας στείλουμε την πιο μεγάλη ευχή για τις γιορτές».

Nα επισκεφθεί την επίσημη σελίδα της Groupama στο facebook και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να βοηθήσει το έργο του Σωματείου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «Ας στείλουμε την πιο μεγάλη ευχή για τις γιορτές».

Προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς της, η Groupama Ασφαλιστική αγκαλιάζει θερμά για 6η συνεχή χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS, φροντίζοντας να πραγματοποιεί πρωτότυπες ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, αλλά και συγκέντρωσης πόρων προς όφελος του οργανισμού.

Φέτος, η Groupama καλεί τους χρήστες του Facebook να γράψουν την ευχή τους στον καμβά των ευχών, ζωγραφίζοντας, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους και αξιοποιώντας χριστουγεννιάτικα στολίδια, προκειμένου όλοι μαζί να «στείλουμε την πιο μεγάλη ευχή για τις γιορτές»!

Για κάθε συμμετοχή στο καμβά των ευχών, η Groupama θα προσφέρει 1€ για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Όπως δήλωσε ο κ. Bertrand Woirhaye, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας: «Το μήνυμα της Groupama Ασφαλιστική, Σίγουρα δίπλα σας, δεν αφορά μόνο τη στάση της εταιρείας στην καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων, αλλά και την συμμετοχή μας στην ελληνική κοινωνία γενικότερα, ως φυσική προέκταση της δράσης μας. Συνεχίζουμε να βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία, γεγονός που μας οδηγεί για άλλη μία χρονιά σε μια ενέργεια όπου η διάθεση πόρων γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία. Ευχόμαστε η συμμετοχή του κοινού και φέτος να είναι σημαντική και να αποτελέσει ευκαιρία περαιτέρω στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS που τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.»

Original article: Groupama Ασφαλιστική: Ενισχύει για 6η συνεχή χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα