3η Ημερίδα της Π.Ε.Τ.Α.Κ. για την ασφαλή εργασία στους ανελκυστήρες

Η Π.Ε.Τ.Α.Κ. διοργανώνει την 3η Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Εργασία στους Ανελκυστήρες» στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου 2017. H ασφάλεια των ανελκυστήρων αποτελεί ζήτημα καίριας σημασίας και θα πρέπει να συνιστά πρώτη προτεραιότητα όλων των εμπλεκομένων μερών, από τον κατασκευαστή ενός ανελκυστήρα μέχρι τον τελικό χρήστη.

Για τις πρακτικές ασφαλούς εργασίας στους ανελκυστήρες, τόσο κατά την εγκατάσταση αλλά και κατά την συντήρηση θα μιλήσουν ο κ. Μιχάλης Κασίου, Διευθυντής Εγκατάστασης

και Environment Health and Safety της εταιρείας Otis και η κα Νέλλη Μασούρη, Διευθύντρια Ποιότητας της εταιρείας Otis.

Επίσης, στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα νέα πρότυπα (ΕΝ 81.20 & 81.50) που παρέχουν αυξημένη προστασία σε εργαζόμενους και χρήστες, από τον κ. Νίκο Σπυρόπουλο, Group Engineering Manager της εταιρείας KLEEMANN.

Τέλος, η ημερίδα θα εστιάσει στους υφιστάμενους ανελκυστήρες, την τρέχουσα νομοθεσία και την ενσωμάτωση των νέων προτύπων στο ελληνικό δίκαιο, θέματα που θα αναπτύξει ο κ. Γιώργος Καλλίνικος, Μηχανολόγος Μηχανικός, της εταιρείας Βαλσαμίδης ΑΤΕΑ.

Την ημερίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ελληνικής ιδιοκτησίας αλλά και πολυεθνικών, σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα