Ξόδεψε 100.000 δολάρια για χάρη του… Winnie the Pooh!

Το απίστευτο ποσό των 100.000 δολαρίων έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής μια 48χρονη Αμερικανίδα, προκειμένου να εμπλουτίσει τη συλλογή της με προϊόντα που σχετίζονται με τον winnie the pooh!

Η Ντεμπ Χόφμαν, από το Ουισκόνσιν, δεν σκέφτηκε τα έξοδα και δαπάνησε 100.000 δολάρια για να συμπληρώσει την τεράστια συλλογή της με λούτρινα, πιατάκια, κούπες, καδράκια, χαλιά, κουτιά και ό,τι άλλο μπορεί να παραχθεί με τη μορφή του γλυκού αρκούδου.

Η 48χρονη, η οποία έχει στην κατοχή της ακόμα και συλλεκτικά κομμάτια αξίας 1.000 δολαρίων,

έχει γεμίσει ασφυκτικά τέσσερα δωμάτια στο σπίτι της, ενώ δε σκοπεύει να σταματήσει να συγκεντρώνει με τον ίδιο φανατισμό αντικείμενα winnie the pooh.

«Τα συλλέγω εδώ και είκοσι χρόνια. Θυμάμαι ότι αγόραζα είκοσι αντικείμενα κάθε χρόνο, όμως, στην πορεία αυτό χειροτέρευσε και κάποιες φορές αγοράζω από κάτι ακόμα και κάθε ημέρα», δήλωσε στη Daily Mail η Χόφμαν.
«Αγαπώ τον winnie the pooh γιατί είναι φιλικός και ζεστός και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει τους καιρούς όπου όλα ήταν πιο απλά, πιο ασφαλή, όπου δεν είχαμε τόση τραγωδία και δράμα στη ζωή μας», συμπλήρωσε η Χόφμαν.

Το πάθος της πάντως συμμερίζεται και ο σύζυγός της, Κρεγκ, ο οποίος την υποστηρίζει καθώς βλέπει την αδυναμία της στη συλλογή αρκούδων ως ένα χόμπι. Βέβαια, έχει θέσει τους κανόνες του ώστε να μην ταράξει τη ζωή τους το αρκουδάκι που δημιούργησε ο Βρετανός συγγραφέας Αλαν Αλεξάντερ Μιλν. «Θα μπορεί να συνεχίσει να συλλέγει αρκεί να μη με πετάξει από το κρεβάτι, καθώς ακόμα και εκεί αποθηκεύει αντικείμενα», είπε ο υπομονετικός σύζυγος.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα