Βίντεο και εικόνες από την συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΤ3

«Μουδιασμένοι» αλλά και έντονα φορτισμένοι συναισθηματικά, οι εργαζόμενοι στην ΕΤ3 προσπαθούν να καθορίσουν το «επόμενο βήμα».

Ηδη, βρίσκεται σε εξέλιξη, η συνέλευσή τους στο μεγάλο στούντιο της ΕΤ3 ενώ άρχισε, σε γραφείο του πρώτου ορόφου του κτιρίου της Λωφόρου Στρατού, η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ, παρουσία του νομικού συμβούλου της Ενωσης αλλά και εκπροσώπων

των εργαζομένων.

Την ίδια ώρα εξακολουθεί να εκπέμπει (ιντερνετικά) η απεργιακή εκπομπή των εργαζομένων με τους δημοσιογράφους να καταγράφουν-και δημοσιογραφικά- τις εξελίξεις αφού υπάρχουν συνεχείς συνδέσεις με τη βουλή ενώ φιλοξενούν καλεσμένους πολιτικούς αλλά και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό που προσπαθούν, τώρα, οι εργαζόμενοι της ΕΤ3 είναι να οργανώσουν ομάδες περιφρούρησης, τόσο των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Στρατού όσο και του χώρου των πομπών στο Χορτιάτη. Παράλληλα επιδιώκουν τον πλήρη συντονισμό με τους εργαζόμενους στα ραδιόφωνα, ενώ μελετούν, προσεκτικά, το επικοινωνιακό σκέλος του αγώνα και την εικόνα που θα «βγάλουν» προς την κοινωνία. Επίσης στόχος τους είναι η διοργάνωση παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, όπως συναυλίες ή συζητήσεις προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να εξηγήσουν τις θέσεις τους σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Εξάλλου, από χθες, εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της ΕΤ3 κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα