Συνέλαβαν τον επικίνδυνο κακοποιό στο Παγκράτι: Βίντεο από την καταδίωξη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πριν λίγο ο επικίνδυνος κακοποιός που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Παγκράτι.

Όλα ξεκίνησαν στις 20:25 στον Νέο Κόσμο όταν ο δράστης εισέβαλε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, για να πείσει τον ιδιοκτήτη να πάρει τα χρήματα, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε με το πίσω μέρος του όπλου του.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ο δράστης στον Υμηττό επί της οδού Ηλιουπόλεως μπήκε σε άλλο ένα φαρμακείο

και πάλι με την απειλή του όπλου έκλεψε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αυτό συνεχίστηκε και τρίτη φορά με τον δράστη να ληστεύει αυτή τη φορά ένα φαρμακείο στον Βύρωνα.

Από τις τρεις αυτές ληστείες, αναπτύχθηκαν στις γύρω περιοχές μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο δράστη.

Και γύρω στις 21:30 ο επικίνδυνος κακοποιός εντοπίστηκε στην οδό Χρεμωνίδου στο Παγκράτι μέσα σε ένα ταξί. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και κάλεσαν τον κακοποιό να βγει από το αυτοκίνητο και να παραδοθεί. Εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά βγήκε από το ταξί και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών, ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα, αλλά ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και δεν τραυματίστηκε. Από το πανδαιμόνιο που επικράτησε οι αστυνομικοί έχασαν τον δράστη, τον οποίο έψαχναν από πόρτα σε πόρτα στις πολυκατοικίες επί της οδού Χρεμωνίδου και Δαμάρεως.

Τελικά οι αστυνομικοί λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος μάλιστα ήταν τραυματισμένος από την ανταλλαγή των πυρών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μεταφέρει τον δράστη στο πλησιέστερο νοσοκομείο φυσικά με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα