Το ατύχημα της Χούκλη και η μεταφορά της στο νοσοκομείο

Έσφιξε τα δόντια της στάθηκε όρθια κι έδειξε πρωτοφανή δύναμη. Σήμερα, όμως, η Μαρία Χούκλη δεν άντεξε και δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Στη θέση της εμφανίστηκε η πολύ καλή συνάδελφος, βέβαια, Ρίτσα Μπιζόγλη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, η Μαρία Χούκλη, χθες, λίγα λεπτά πριν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βγει στον αέρα είχε ατύχημα στις σκάλες του σταθμού, κατεβαίνοντας προς το

πλατώ τον ειδήσεων.

Γύρισε το πόδι της, έπεσε στις σκάλες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, το χέρι και τον ώμο. Το αίμα όλων πάγωσε, αφού τόσο ο χτύπος από τις σκάλες, όσο και η φωνή της ίδιας, στην κυριολεξία ακούστηκε μέχρι τα μοντάζ!

Όλοι οι δημοσιογράφοι του καναλιού παράτησαν τις δουλειές τους κι έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η διεύθυνση έδωσε εντολή να προετοιμαστεί άλλος δημοσιογράφος να παρουσιάσει το δελτίο. Κι όμως, η ίδια η Χούκλη έσφιξε τα δόντια της, παρά τους πόνους, κι είπε ότι θα παρουσιάσει η ίδια το δελτίο, κανονικά. Άλλωστε, χθες, είχε καλεσμένο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και δεν ήθελε με τίποτα να «κρεμάσει» τον σταθμό!

Όταν τελείωσε το δελτίο ειδήσεων, οι πόνοι, έχοντας «κρυώσει» πλέον από το χτύπημα, είχαν γίνει αφόρρητοι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, δεν έχει κάτι το σοβαρό, εκτός από κάποιους μόλωπες, ωστόσο, οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.

Έτσι σήμερα αποφασίστηκε να παρουσιάσει το δελτίο η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Πηγή: planet-greece.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα