«Θύμα» δηλώνει η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης, να πληρώσουν οι ένοχοι όποιοι κι αν είναι, ζητά ο πατέρας

Τους λόγους για τους οποίους απέκρυψε την αλήθεια στην προανάκριση, εξηγεί η Μαρία-Ελένη Μπλάχα και ζητά την τιμωρία του δολοφόνου της αδελφής της.

«Είμαι κι εγώ θύμα» δηλώνει η Μαρία – Ελένη Μπλάχα και σύμφωνα με τη Real News, στις συνομιλίες της με συγγενείς είπε πως το μόνο που θέλει είναι η τιμωρία του δράστη.

Την περασμένη Τετάρτη η 32χρονη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη του Στεφανάκη διά των δικηγόρων της Θάνου Πλεύρη και Ηρακλή

Τοκάτλογλου. “Δηλώνω παράταση πολιτικής αγωγής για ψυχική οδύνη για την ανθρωποκτονία της αδελφής μου και ζητώ την κατά νόμο τιμωρία του υπευθύνου” αναφέρεται στη δήλωσή της.

Στην απολογία της στον 15ο τακτικό ανακριτή, αποκάλυψε γιατί αρχικά είχε πει ψέματα για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 6ης Απριλίου. Όπως υποστήριξε είχε μόνο μία ερωτική συνάντηση με τον δράστη, αλλά εκείνος την εκβίαζε με το «ροζ» βίντεο στο οποίο την είχε καταγράψει.
«Μου είπε ότι το είχε βιντεοσκοπήσει και με απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στο σύζυγό μου και ότι ια το έδειχνε στο ίντερνετ. Μου είπε ότι ακόμη και φυλακή να πάει όταν βγει θα μας κάνει μεγάλο κακό». Και προσθεσε: «Δεν είπα την αλήθεια στην προανάκριση γιατι φοβόμουν για τη σωματική ακεραιότητα και τον διασυρμό της οικογένειάς μου»

Να πληρώσουν οι ένοχοι, όποιοι κι αν είναι, λέει ο πατέρας της

Ο πρώην καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνης Μπλάχας, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» ζητά την τιμωρία των ενόχων, όποιοι κι αν είναι.

“Έχασα την ελπίδα μου για τη ζωή και το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, να λάμψει η αλήθεια, να τιμωρηθούν οι ένοχοι όποιοι κι αν είναι” δηλώνει ο πατέρας της Φαίης. Αναφέρει επίσης ότι είχε ζητήσει από την άτυχη κοπέλα να “ξεκόψει” οπωσδήποτε από τον Στεφανάκη, παρότι της έλεγε ότι βρήκε μια δουλειά με πολλά χρήματα στην Κρήτη και της ζητούσε να την πάρει μαζί του.

Ο Α. Μπλάχας είναι αποφασισμένος ακομα και να έρθει σε ρήξη με την κόρη του Μαρία – Ελένη και έχει διαχωρίσει τη θέση του.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, η συμπεριφορά της Μαρίας-Ελένης ενοχλούσε συχνά τον καπετάν Αντώνη καθώς έβλεπε ότι δεν ήταν φιλική με τη μικρή της αδερφή.

Από την ίδια τη Φαίη είχε πληροφορηθεί ότι ο Στεφανάκης είχε σχέση και με την άλλη της αδελφή, η οποία ωστόσο προσποιούνταν μπροστά στο ζευγάρι ότι δεν συνέβαινε τίποτα.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η οικογένεια αναζητά μία άλλη κοπέλα που παλαιότερα είχε ερωτική σχέση με τον Στεφανάκη και που φέρεται να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού απο τον ίδιο και η οποία με την κατάθεσή της μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα