Ταβέρνα Παππάς: Ηρεμία και καλό φαγητό (Εικόνες)

Στη ζεστή και φιλόξενη αίθουσα αλλά και στην ταράτσα μας το καλοκαίρι, με θέα τα δύο βουνά της Αττικής , την Πάρνηθα και την Πεντέλη, μπορείτε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ μας, που περιλαμβάνουν γεύσεις παραδοσιακές, όπως οι ονομαστές μας πίτες ( Παραδοσιακές σπανακόπιτες- τυρόπιτες από την Ήπειρο) καθώς και τα μπιφτέκια μας. Διαθέτουμε επίσης αρκετά μεγάλη ποικιλία από κρασιά εμφιαλωμένα και μη για να συνοδεύσετε το φαγητό σας.

Οικογενειακή Ατμόσφαιρα

Στην ταβέρνα «Παππάς» όλο το προσωπικό, θα σας εξυπηρετήσει

με φιλικότητα και ευγένεια, ώστε να αφεθείτε ξέγνοιαστοι και να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας, μέσα σε μία πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων.

Τα φαγητά Μας..

“Ολα τα ορεκτικά και κυρίως πιάτα προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή. Έτσι τα απολαμβάνετε ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα στο πιάτο σας. Χρησιμοποιούμε πάντα αγνά και παραδοσιακά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά, ντόπια κρέατα.

Η Φήμη μας..

Είμαστε ονομαστοί για τις πίτες και τα μπιφτέκια μας, ενώ η αίθουσα διατίθεται για την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας που είναι ο γάμος. Επίσης η αίθουσα μας είναι διαθέσιμη για βαφτίσια καθώς εκδηλώσεις σε φιλικές τιμές.

Δείτε φωτογραφίες από τα πιάτα μας:

Τα μπιφτέκια μαςΗ σπανακόπιτα μαςΗ τυροπιτά μας

Ο χώρος μας: Δεξίωση στην «Ταράτσα»Δεξίωση στην «Ταράτσα»Δεξίωση στην δεύτερη αίθουσα του καταστήματος

Δεξίωση στην δεύτερη αίθουσα του καταστήματοςΔεξίωση στην κεντρική αίθουσα του καταστήματοςΔεξίωση στην κεντρική αίθουσα του καταστήματος

Δεξίωση στην κεντρική αίθουσα του καταστήματοςΔεξίωση στην κεντρική αίθουσα του καταστήτος

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 24 31 573

Keywords
Τυχαία Θέματα