Τα… καυτά βίντεο της Ελληνίδας οπαδού της Αργεντινής (Εικόνες-Bίντεο)

Είναι ψηλή, ξανθιά, σέξι μα πάνω απ” όλα Ελληνίδα και πλέον «μούσα» της Αργεντινής στο Μουντιάλ. Ο λόγος για τη Βικτόρια Ξυπολιτάκη, η οποία έχει Έλληνες παππούδες, κατάγεται από τη Σάμο και έχει κατακτήσει την Αργεντινή με τις χυμώδεις καμπύλες της και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της.

Η Βικτόρια έχει ταξιδέψει στη Βραζιλία για να ζεστάνει τις θέσεις VIP στο venue που θα παίξει η ομάδα της. Αν πάει τελικό η Εθνική Αργεντινής αναμένεται τρελό σόου από τη Vicky Xipolitakis.

Σημειώνεται ότι η Βικτόρια έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν μαζί με την επίσης σέξι αδερφή της, Στεφανία, για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Αργεντινής.

Τα παιδικά τους χρόνια στην Αργεντινή ήταν τουλάχιστον ονειρικά αλλά μεγάλωσαν με την αγάπη για την Ελλάδα. Είναι η Βικτώρια και η Στεφανία Ξυπολιτάκη που ξεσηκώνουν τον ανδρικό πληθυσμό στη Λατινική Αμερική με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις τους.

Διότι οι Ελληνίδες σεξο-καλλονές δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις κατά καιρούς φωτογραφιζόμενες στα έντυπα της Αργεντινής, μιας χώρας που αν μη τι άλλο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη κουλτούρα στις ολόγυμνες ερωτικές φωτογραφήσεις. Παρόλο που οι Αργεντινοί θεωρούν πως είναι δίδυμες, η Στεφανία και η Βικτώρια έχουν ένα χρόνο διαφορά στην ηλικία, όμως παραδέχονται ότι μοιάζουν πολύ. Εννοείται πως τα media στην Αργεντινή τις λατρεύουν και κάθε φορά τις αναφέρουν ως τις “Δίδυμες Ελληνίδες”.

Η πιο πεταχτούλα – που γυρνάει και κάνα πορνό στην καθισιά της – είναι η Βικτόρια και είναι φανερό το γιατί! Ντροπή μας που τόσο καιρό δεν τις γνωρίζαμε και ας κάνουν διεθνή καριέρα.

Keywords
Αναζητήσεις
αργεντινη, ποδαρεσ ελληνιδεσ τηλεοραση
Τυχαία Θέματα