Σκάνδαλο στο Παλάτι: Νοσοκόμα αποκάλυψε πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Θύμα ραδιοφωνικής φάρσας έπεσε υπάλληλος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την υγεία της και εξαγριώνοντας το Παλάτι.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας κάλεσε on air το νοσοκομείο King Edward II και οι παραγωγοί της εκπομπής, προσποιούμενοι την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Κάρολο, κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες για την Δούκισσα

του Κέιμπριτζ.

Η υπάλληλος του νοσοκομείου ενημέρωσε την «Βασίλισσα» ότι η Κέιτ είχε ήσυχη νύχτα και ότι οι γιατροί της έχουν βάλει ορό ώστε να μην αφυδατωθεί, ενώ έδωσε και πληροφορίες για τις επόμενες εξετάσεις που θα κάνει η νεαρή Δούκισσα. Επιπλέον, η υπάλληλος επανέλαβε και τις ώρες του επισκεπτηρίου ώστε να μπορέσει η «Βασιλική Οικογένεια» να επισκεφτεί την Κέιτ.

Το Παλάτι είναι εξοργισμένο με την γκάφα του νοσοκομείου, ενώ η διοίκηση του ιδρύματος ανακοίνωσε: «Ήταν μία ανόητη φάρσα και την αποδοκιμάζουμε. Για μας το ιατρικό απόρρητο ενός ασθενούς είναι πολύ σοβαρό και θα επανεξετάσουμε την διαδικασία παροχής πληροφοριών μέσω τηλεφώνου.

Ακούστε την φάρσα εδώ:

PerezHilton.com

Keywords
Τυχαία Θέματα