Παντρεύτηκε τον άντρα που σκότωσε τη δίδυμη αδερφή της

Η 22χρονη Έντιθ Κάσας από την Αργεντινή, ερωτεύτηκε τον άνθρωπο που σκότωσε πριν από τρία χρόνια τη δίδυμη αδελφή της, σοκάροντας έτσι, όχι μόνο την οικογένεια της αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Και αυτός ο έρωτας, ολοκληρώθηκε μόλις προχθές, με την 22χρονη Κάσας και τον φυλακισμένο μνηστήρα της Βίκτορ Σινκολάτι να παντρεύονται με πολιτικό γάμο, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ζευγάρι, είχε αποφασίσει να παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2012,

αλλά ένας δικαστής ζήτησε την αναβολή του, καθώς εκκρεμούσε ψυχιατρική γνωμάτευση για την Έντιθ, κατόπιν αιτήματος της μητέρας της. Οι γονείς της κοπέλας, πιστεύουν πως είναι «τρελή» για να αποφασίσει να παντρευτεί τον δολοφόνο της αδικοχαμένης τους κόρης.

Ωστόσο οι εκθέσεις των ψυχιάτρων κατέληξαν πως η νύφη είναι μια χαρά και έτσι η δικαστής Marcelina Orellana, έδωσε το «πράσινο» φως για το γάμο.

Έξω από την αίθουσα της τελετής, είχαν συγκεντρωθεί είκοσι περίπου άτομα που πέταξαν πέτρες και αυγά στον γαμπρό, που συνοδευόταν από δεσμοφύλακες και αστυνομικούς. «Θέλω να ξεκινήσω μια οικογένεια με τον Βίκτορ, επειδή τον αγαπώ. Είναι αθώος» δήλωσε η Έντιθ, πριν από την τελετή.

Η δολοφονημένη δίδυμη αδελφή της.. νύφης, Γιοχάνα, βρέθηκε νεκρή το 2010, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 20α της γενέθλια. Το πτώμα της βρέθηκε στην ύπαιθρο και είχε πυροβοληθεί με δύο σφαίρες στο στήθος. Η αστυνομία μετά από έρευνες είχε απαγγείλει κατηγορίες εις βάρος του Σιλκονάνι που είχε δεσμό στο παρελθόν με το θύμα, αλλά και στον Μάρκο Ντίαζ τον τότε σύντροφό της.

Ο πατέρας της Έντιθ, ήταν απαρηγόρητος. «Για μένα, είναι και οι δύο νεκροί. Η Γιοχάνα είναι με το Θεό και η Έντιθ με το διάβολο», δήλωσε ο Βαλεντίν Κάσας.

Πηγή: enikos

Keywords
Τυχαία Θέματα