Ο…τζάζ χορός της Χίλαρι Κλίντον στη Νότια Αφρική [βίντεο]

Τις χορευτικές της ικανότητες επέδειξε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε η νοτιοαφρικανή ομόλογός της.

Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στη Νότια Αφρική στο πλαίσιο περιοδείας. Μετά τις επίσημες συναντήσεις με επισήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Νέλσον Μαντέλα, η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να ξεσκάσει στη διάρκεια επίσημου δείπνου.

Με τα τραγούδια της Σεφούμα η Κλίντον ήρθε στο κέφι και σηκώθηκε να

χορέψει. Δεν έλειψαν τα αμήχανα χαμόγελα και η έκπληξη των παρισταμένων αλλά γρήγορα πλαισιώθηκε και από άλλους επισήμους. Η ομόλογός της Μαιτέ Νκοάνα Μασαμπάνε σηκώθηκε κι αυτή και συνόδευσε την Κλίντον στο χορό. Η αμερικανίδα υπουργός επιχειρεί με κάθε ευκαιρία να μαλακώσει το δημόσιο προφίλ και να γίνει πιο προσιτή, παρότι δεν επέδειξε εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες και παρέμεινε σφιγμένη σε όλη τη διάρκεια της δήθεν ανέμελης στιγμής.

Τις προηγούμενες ημέρες η Χίλαρι Κλίντον εκτός από τις συναντήσεις με τον Μαντέλα και αξιωματούχους της Αφρικής συμμετείχε και σε ένα συνέδριο για το AIDS. Χθες μίλησε σε φοιτητές στο Κέηπ Τάουν και απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση της χώρας να προσπαθήσει να πείσει το Ιράν να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, όπως είχε κάνει και η Νότια Αφρική εθελοντικά το 1989.

Πηγή: iefimerida.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα