Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αποκαλύπτεται σιγά σιγά το παρασκήνιο πίσω από τον επεισοδιακό χωρισμό της Taylor Swift και του καρδιοκατακτητή Harry Styles.

Όπως αποκαλύπτουν σκανδαλοθηρικά περιοδικά, το ζευγάρι – που ήταν μαζί περίπου δύο μήνες!!!- τσακώθηκε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά και ενώ έκανε μαζί διακοπές στις Παρθένες Νήσους.

Taylor Swift

φεύγει μόνη της από το εξωτικό θέρετρο)

Λίγες ώρες μετά τον τσακωμό τους η τραγουδίστρια επέστρεψε στις ΗΠΑ, ενώ ο Styles αποφάσισε να παραμείνει στο εξωτικό θέρετρο. Μάλιστα, όταν ο εκατομμυριούχος Richard Branson έμαθε ότι ο Styles ήταν στις Παρθένες νήσους τον προσκάλεσε στο ιδιωτικό του νησί που βρίσκεται στο σύμπλεγμα αυτό. Ο τραγουδιστής δεν έχασε καιρό και σταμάτησε στο θέρετρο του Branson για να συνεχίσει τις διακοπές του. Όχι μόνο αυτό, αφού σύμφωνα με καλοθελητές πέρασε πολλές ώρες στο τζακούζι με μία εντυπωσιακή ξανθιά. Πρόκειται για μία 27χρονη Βρετανίδα, η οποία στη φωτογραφία βρίσκεται μέσα στο τζακούζι με τον Styles στην αγκαλιά του Richard Branson.

(Η 27χρονη ξανθιά ήταν το κέντρο της προσοχής)

Η αλήθεια είναι πως σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση το σύντομο της σχέσης Swift-Styles, αφού καμία από τις προηγούμενες σχέσεις της δεν διήρκησε περισσότερο.

(To ζευγάρι στις διακοπές τους λίγες μέρες πριν το χωρισμό)

(Swift και Styles αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί στην Νέα Υόρκη την ώρα της αλλαγής του χρόνου)

Πάντως μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες πρόλαβαν να κάνουν πολλά, αφού πέρασαν ρομαντικές διακοπές στην Νέα Υόρκη, στην Βρετανία και τέλος στις Παρθένες Νήσους.

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα