Ο δήμος Ερέτριας νοικιάζει το νησί των Ονείρων

Στην επίσημη ιστοσελίδα του δημοσίευσε ο Δήμος Ερέτριας την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση των ευρισκομένων επί της ιδιόκτητης χερσονησίδας «ΠΕΖΟΝΗΣΙ», ή αλλιώς νησί των Ονείρων, τουριστικών εγκαταστάσεων.

Τα βασικά σημεία της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφέρουν ότι:

Οι προς εκμίσθωση τουριστικές εγκαταστάσεις της χερσονησίδας έχουν χαρακτηριστεί Γ΄ κατηγορίας και περιλαμβάνουν δυο (2) κεντρικά κτίρια ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας πενήντα (50) δωματίων, σαράντα τέσσερα (44) δωμάτια σε Bungalows συνολικής δυναμικότητας

94
δωματίων , κτίριο εστιατορίου, κτίριο καφετέριας – συνεδριακού χώρου, κτίριο υποδοχής (reception), γήπεδο μίνι γκολφ και εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών, καταλαμβάνουν συνολική έκταση είκοσι τριών χιλιάδων εννιακοσίων (23.900) τετραγωνικών μέτρων.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι είκοσι (20) έτη και σε περίπτωση υπαγωγής της επένδυσης σε αναπτυξιακό νομό, θα παραταθεί η μίσθωση τόσα έτη όσα θα απαιτούνται για την υπαγωγή
του έργου στο αντίστοιχο πρόγραμμα ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο και δεν μπορεί να είναι κατώτερο του ποσού των 100.000,00 ευρώ ετησίως.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων στις 29 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ. Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί την 13η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ., με τους ίδιους όρους.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου εδώ:

Πηγή: biznews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα