Μέχρι και στα Γκαλαπάγκος έφτασαν οι χάρτες της Google!

Φέτος το καλοκαίρι, τα καλά κρυμμένα μυστικά του εξωτικού «παραδείσου» που ακούει στο όνομα νησιά Γκαλαπάγκος, έρχονται στην επιφάνεια χάρη στην εφαρμογή Google Maps.

Η υπηρεσία χαρτών της Google ολοκλήρωσε τη χαρτογράφηση των νερών αλλά και του εδάφους στα νησιά Γκαλαπάγκος. Πλέον, οι χρήστες των Google Maps

έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από την άνεση του σπιτιού τους αυτό τον εξωτικό «παράδεισο».

Εικόνες 360 μοιρών από την τροπική βλάστηση, τη σπάνια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής μεταφέρονται ηλεκτρονικά σε όλο το κόσμο μέσω της εφαρμογής Google Maps.

Ιγκουάνα, λιοντάρια της θάλασσας αλλά και τεράστιες χελώνες προβάλλουν στην οθόνη του υπολογιστή των χρηστών της υπηρεσίας.

Για τους λάτρεις της ηφαιστειακής δραστηριότητας, οι φωτογραφίες από τα «ανήσυχα» ηφαίστεια των νησιών είναι βέβαιο ότι θα τους εντυπωσιάσουν.

Ειδική ομάδα περιηγητών, περπάτησε από άκρη σε άκρη των νησιών, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες κάμερες προκειμένου να καταγράψει το φυσικό τοπίο. Σε συνεργασία με το Εθνικό Πάρκο των Νησιών Γκαλαπάγκος, το ίδρυμα Δαρβίνου αλλά και το Θαλάσσιο Οργανισμό Catin, η ομάδα του Google Maps έφερε εις πέρας την αποστολή έπειτα από 10 ημέρες.

Πανοραμικές εικόνες, τόσο από τα τροπικά δάση όσο και από τον «πλούσιο» σε χρώματα και είδη ψαριών βυθό, προσφέρουν στο χρήστη της υπηρεσίας Google Maps την τέλεια εικονική «βόλτα» στα νησιά Γκαλαπάγκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα