Γιατροί «Ευαγγελισμού»: Ανεπιθύμητοι οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο

Την αντίθεση τους στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο τους εκφράζουν με ανακοίνωση τους οι γιατροί του Ευαγγελισμού.

Διαβάστε τι λένε:

Σας ενημερώνουμε για ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του Δ.Σ. του Σωματείου κατά τη συνεδρίαση που περιέχουν άμεσα αιτήματα:

Έχουμε διαφωνήσει πλήρως με τη θεσμοθέτηση του ιδιωτικού συνεργείου και προφανώς και αυτού του «εσωτερικού ελέγχου». Πρόκειται για διαδικασία ενταγμένη σε μια πολιτική κατατρομοκράτησης, ανασφάλειας και πειθαναγκασμού

των εργαζομένων. Επιπλέον, προφανώς θ’αποτελέσει έναν απ’τους ιμάντες της υλοποίησης της διαθεσιμότητας, των απολύσεων υγειονομικών και θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις δαπανών (μισθολογικών και λειτουργικών). Δεν θα υπακούσουμε στις απαιτήσεις τους, δεν τους αναγνωρίζουμε ρόλο ελεγκτή.

- Επί πλέον, ζητάμε να μας παραδώσετε τη σύμβαση που έχετε υπογράψει (ή αποδεχθεί) με την εν λόγω ιδιωτική εταιρεία (RCP), καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι εκτός των άλλων παραβιάζουν ακόμη και αυτά τα όρια των νόμιμων αρμοδιοτήτων τους.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην προμήθεια πετρελαίου. Αυτό φάνηκε κατά την συντήρηση του καυστήρα του φυσικού αερίου. Ο 2ος λέβητας δεν λειτουργεί λόγω μη προμήθειας ανταλλακτικού και ο 3ος κατά τη διάρκεια συντήρησης του 1ου, δεν είχε πετρέλαιο, με συνέπεια τη μη λειτουργία της αποστείρωσης, την μη ύπαρξη ζεστού νερού και της ύπαρξης θέρμανσης σε ορισμένους χώρους. Παρακαλούμε να πάρετε μέτρα που να διασφαλίζουν ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία & την ασφάλεια εργαζόμενων και ασθενών.

Πληροφορηθήκαμε ότι το κόμμα Χρυσή Αυγή έκανε ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη προωπικού στον Ευαγγελισμό. Από πότε ανησυχούν για την υγεία του λαού και τους υγειονομικούς οι νεοΝΑΖΙστές, θαυμαστές του Χίτλερ με τις εκατόμβες θυμάτων και αναφανδόν υποστηρικτές των συμφερόντων των μεγάλων μονοπωλίων;;; Για μας ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! Απαιτούμε και από σας να μην τους απαντήσετε, ούτε να τους δεχθείτε.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για την 1η του Μάη, όποια απόφαση και να πάρουν άλλα δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια όργανα μετά την προκλητικά θετική στάση του Υπ.Ανάπτυξης απέναντι στις απαιτήσεις των μεγαλεμπόρων. Η 1η ΜΑΗ δεν είναι αργία – δεν είναι μεταφερόμενη γιορτή των λουλουδιών! Είναι μέρα απόδοσης τιμής παγκοσμίως στις θυσίες εκατομμυρίων εργατών στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Διαπιστώσαμε ότι δώσατε άδεια σε Μ.Κ.Ο. να μπει στο νοσοκομείο να προπαγανδίσει τους στόχους της και ταυτόχρονα να κάνει έρανο. Είναι ανεπίτρεπτο. Τους είπαμε να μην ξανάρθουν. Ζητούμε και από σας να μην επιτρέψετε ξανά κάτι τέτοιο τη στιγμή μάλιστα που λειτουργούν εις βάρος της κρατικής ευθύνης για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και ειδικής αγωγής!

Με πρόσχημα κάποια «εργασία» που έκανε γιατρός εργασίας (;;;) – επικαλούμενος άδεια του νοσοκομείου – απείλησε με τρόπο σκαιό κι απαράδεκτο να ….δημοσιοποιήσει τα συμπεράσματα της «εμπεριστατωμένης» μελέτης του ότι δηλ. «παραείμαστε πολλοί πχ 50 νοσηλεύτριες ανά τμήμα», «τεμπελιάζουμε», κατέκρινε το σωματείο «που τολμάει και διεκδικεί προσωπικό» κ.λπ.

- Σας ζητάμε να τον καλέσετε να ανασκευάσει την κατάφωρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που έχει προφανέστατο στόχο τη δήθεν επιστημονική τεκμηρίωση της παραπέρα αποψίλωσης, συρρίκνωσης και εν τέλει, υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο.

Τέλος, μετά τη χτεσινή (4-4-2013) συνεδρίαση του ΔΣ του Νοσοκομείου αναφορικά με την μεταφορά ολόκληρου του ουρολογικού τμήματος της Πολυκλινικής στο Θριάσειο και την αναβολή της συζήτησης, σας καλούμε να απορρίψετε κάθε τέτοια κίνηση που αποδυναμώνει τη λειτουργία του νοσοκομείου και ωθεί στον αποχαρακτηρισμό και αλλαγή του ρόλου του με άμεσο και δραματικό αντίκτυπο στην παροχή υπηρεσιών υγείας των Αθηναίων.

Το ΔΣ του ΣΕΝΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα