Έτοιμες 70 κατοικίες από τον ΟΕΚ

Εβδομήντα νέες κατοικίες που έχουν κατασκευαστεί από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας θα παραδώσουν στους δικαιούχους το Σάββατο και την Κυριακή στην Κρήτη, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης και ο πρόεδρος της προσωρινής ενιαίας Διοικούσας Επιτροπής, που διαχειρίζεται τα θέματα των πρώην Οργανισμών Εστίας και Κατοικίας, Νίκος Κουλοχέρης.

Η παράδοση των πρώτων 30 κατοικιών του οικισμού «Σητεία ΙΙΙ», θα γίνει το Σάββατο, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη (Πολύκεντρο) του

δήμου Σητείας.

Ο οικισμός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 34.910 τμ και περιλαμβάνει 30 μεζονέτες τεσσάρων δωματίων, από τις οποίες οι οκτώ είναι επιφανείας 115,30 τμ και οι υπόλοιπες 22 είναι επιφανείας 126,68 τμ με τις εγκαταστάσεις τους και τις αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης.

Επίσης την Κυριακή, στις 13:00, θα γίνει στο Ρέθυμνο, η εγκατάσταση στις κατοικίες, των 40 δικαιούχων του οικισμού «Ρέθυμνο VI». Ο οικισμός αυτός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 20.445 τμ και περιλαμβάνει: Δώδεκα διαμερίσματα των τεσσάρων δωματίων, επιφανειών από 101,69 έως 118,30 τμ, και 28 διαμερίσματα των τριών δωματίων, επιφανειών από 86,35 έως 90.60 τμ, με τις αποθήκες τους, μια για κάθε διαμέρισμα, και τις αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης.

Και οι δύο οικισμοί είναι οργανωμένοι με δρόμους, πεζοδρόμια, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτρισμού, τηλεφωνίας και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα