Έσπασε το καλάθι του γερανού και οι εργάτες βρέθηκαν στο κενό!

Δύο εργάτες, τραυματίστηκαν στην διάρκεια εργασιών αφαίρεσης τμημάτων της σκεπής στις παλιές και εγκατελειμένες εγκαταστάσεις της ΑΒΕΑ στην συνοικία της Νέας Χώρας Χανίων.

Το εργατικό ατύχημα, συνέβη περίπου στις 11 το πρωί και ενώ οι δύο εργάτες ευρίσκοντο στο καλάθι γερανού εταιρείας που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο αφαίρεσης των «ελενίτ».

Ξαφνικά το καλάθι του γερανού έσπασε με αποτέλεσμα και οι δύο εργάτες – που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαποί – να πέσουν

στο κενό απο ύψος περίπου 20 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον ένα τραυματία, ενώ ο άλλος παρελήφθη απο ασθενοφόρο της κλινικής «Ιασσώ» (Γαβριλάκη).

Και οι δύο διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Χανίων όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας τραυματίστηκε βαριά με πολλαπλά κατάγματα, και έχει τεθεί σε καταστολή, ενώ ο άλλος δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, αν και έχει υποστεί και αυτός κατάγματα.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για κοπή του συρματόσχοινου του γερανού που «κρατούσε» το καλάθι με τους δύο εργάτες, ενώ μιλούν και για  άρον άρον απομάκρυνση των υπευθύνων του έργου απο τον χώρο, καθώς και του γεράνου πριν φτάσει η αστυνομία , η οποία ειδοποιήθηκε απο τους κατοίκους.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
καλαθη γερανου, καλαθι γερανου
Τυχαία Θέματα