Ανώτερες Σπουδές σε 4 περιζήτητους τομείς εκπαίδευσης – Διαβάστε που και πως μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα αναγνωρισμένο πτυχίο!

Με καίριο στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και συνάμα τη διασφάλιση άμεσης απορρόφησης από την αγορά εργασίας για τους νέους και τις νέες που διαβαίνουν το «κατώφλι» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους, τo ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ προσφέρει Πιστοποιημένες Ανώτερες Σπουδές μέσω διετών, ετήσιων, αλλά και ταχύρυθμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε 4 περιζήτητους Τομείς εκπαίδευσης:

• Τομέα Υγείας & Ομορφιάς

• Τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού

Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών

• Τομέα ΜΜΕ

σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών), φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στο χώρο της Ανώτερης Εκπαίδευσης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες σπουδές που οδηγούν σε επάγγελμα!

Επί 35 έτη, αποτελεί ένα ζωντανό εκπαιδευτικό οργανισμό, που ακολουθεί τις επιταγές και εξελίξεις κάθε εποχής, «αφουγκράζεται» την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, αντιλαμβάνεται έγκαιρα τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και ανταποκρίνεται άμεσα, επιδιώκοντας πάντα να προσφέρει σπουδές σε σύγχρονα, περιζήτητα και κερδοφόρα επαγγέλματα.

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ δεν περιορίζεται στην στείρα μετάδοση γνώσεων στους σπουδαστές του, αλλά είναι προσανατολισμένο στην εκμάθηση πραγματικών δεξιοτήτων, που «γεννά» έτοιμους επαγγελματίες.

Δημιουργεί δηλαδή, όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας στην εργασία, το οποίο, άλλωστε, είναι και το τελικό ζητούμενο για τους σπουδαστές.

Διαβάστε περισσότερα τόσο για τους τομείς που μπορείτε να επιλέξετε όσο και για το κόστος των σπουδών εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα