Αυτός είναι εξορκισμός: Την έπεισε πως για να φύγουν τα κακά πνεύματα από τον κόλπο της πρέπει να βάλει μέσα το πέος του

H Xin Jianjun ήθελε διακαώς να βρεί τρόπο για να ενδώσει το αφεντικό της στο φλερτ με το οποίο τον πολιορκούσε ερωτικά χωρίς όμως ανταπόκριση. Τότε έμαθε για τον αυτοαποκαλούμενο «εξορκιστή στην επαρχία Guangdong της Κίνας.

Έσπευσε λοιπόν όλο αγωνία και προσμονή να ζητήσει την βοήθεια του. Εκείνος αφού «εξέτασε» προσεκτικά την περίπτωση της αποφάνθηκε ότι «ο κόλπος της είναι γεμάτος κακά πνεύματα και γι αυτό δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ της ο αγαπημένος της».

Και για να απομακρύνει τα κακά πνεύματα από τον κόλπο της την έπεισε ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος. Να βάλει μέσα το πέος του….

Η ευκολόπιστη γυναίκα που εργάζεται σε κατάστημα μπαχαρικών, όχι απλά πείστηκε αλλά πλήρωσε μάλιστα και 3.279 δολάρια για τον «εξορκισμό», αναφέρει η nydailynews.com.

Αφού τα «κακά πνεύματα» δεν απομακρύνθηκαν από τον κόλπο της η γυναίκα κατέφυγε στην αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του «εξορκιστή». Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει σεξ με τη γυναίκα επειδή ο διαβήτης από τον οποίο πάσχει τον εμποδίζει από την επίτευξη στύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα