Penelope Black Diamond: Η Γερμανίδα πορνοστάρ που ακολουθεί στο twitter…ο ΟΗΕ!

Την περιέργεια να δεί ποιούς ακολουθεί στο twitter ο ΟΗΕ είχε ένας χρήστης κι έπεσε πάνω σε «λαβράκι». Διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και των υπολοίπων 537 προφίλ που ακολουθούσε ο Οργανισμός, βρισκόταν και ο λογαριασμός μιας Γερμανίδας πορνοστάρ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο… περίεργος αυτός χρήστης του twitter, επισήμανε την εντυπωσιακή ανακάλυψή του στο Free Republic.

Η Γερμανίδα πορνοστάρ δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα όσων ακολουθεί στο twitter o OHE, καθώς, προφανώς, μόλις διέρρευσε ότι κάποιος από τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου επισήμανε την… περίεργη αυτή φιλία, έσπευσαν να τη διαγράψουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα Ηνωμένα Εθνη ακολουθούν 536 λογαριασμούς άλλων προσώπων και οργανισμών στο twitter και όχι 537, όπως πριν, όταν στη λίστα τους βρισκόταν και ο λογαριασμός @PBDBigBustyStar που ανήκει στην Γερμανίδα πορνοστάρ, Πενέλοπε Μπλακ Ντάιμοντ.

Πάντως στη λίστα με όσους ακολουθεί στο twitter ο ΟΗΕ εμφανίζονται και κάποια άλλοι λογαριασμοί που προκαλούν έκπληξη, όπως αυτός της Σακίρα και του Ρίκυ Μάρτιν, αλλά και της ηθοποιού Μία Φάροου.

Πηγή: iefimerida

Keywords
Αναζητήσεις
πενελοπε μπλακ πορνοσταρ, penelope black diamondi
Τυχαία Θέματα