H φιέστα του Ολυμπιακού για το 41ο τίτλο στην ιστορία του

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος γιόρτασε χθες ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και από το πρωί έχει στηθεί ένα πάρτι εκτός του Καραϊσκάκη που συνεχίστηκε εντός γηπέδου.

Πριν, όμως, από τη φιέστα πραγματοποιήθηκε και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καίτοι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους πρωταθλητές, με τον Απόλλωνα να χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, οι παίκτες του Μίτσελ κατάφεραν, με γκολ

του Σαβιόλα στο 88ο λεπτό, να κερδίσουν με 1 – 0 και να κλείσουν με θετικό τρόπο τη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Σταύρο Νταϊφά, ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες. Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε βίντεο με φωτογραφίες του πρώην προέδρου και με τα γκολ της ομάδας που είχε δημιουργήσει και η οποία κέρδισε 5 πρωταθλήματα.

Στην εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να δώσει το «παρών» μία δόξα του ένδοξου παρελθόντος. Ο Χούλιο Λοσάντα, ο οποίος ταξίδεψε από την πατρίδα του μόνο για τη φιέστα του 41ου πρωταθλήματος.

Στις 21:28 έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης, ως άλλος ζωντανός θρύλος του Ολυμπιακού, ο Χούλιο Λοσάντα, υπό τις επευφημίες του κοινού και με τα μεγάφωνα να παίζουν το θρυλικό σύνθημα: “Στην… μπάντα, περνάει ο Λοσάντα”. Τον Ουρουγουανό σταρ βράβευσε ένας άλλος θρύλος της ομάδας, ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Χούλιο Λοσάντα, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε στα ελληνικά και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον 12ο παίκτη της ομάδας, τους φιλάθλους της…

Αμέσως μετά, με τη συνοδεία βιολιών, παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού έφεραν στον αγωνιστικό χώρο και τα 40 προηγούμενα πρωταθλήματα, όπως συνέβη πέρυσι, και όλα σηκώθηκαν στον αέρα του Πειραιά. Στη συνέχεια, μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας και κατόπιν ακολούθησε ένα υπερθέαμα από βεγγαλικά που φώτισαν ολόκληρη την περιοχή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι αρχηγοί της ομάδας σήκωσαν την κούπα του 41ου πρωταθλήματος και τέταρτου συνεχόμενου και αμέσως μετά ακολούθησε ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου.


Στη σουίτα του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη βρέθηκαν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όπως έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το TOP 16 της Ευρωλίγκας και πανηγύρισαν σαν μια γροθιά την επικράτηση επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα