Ποιος θα είναι ο νέος οικοδεσπότης των Όσκαρ;

Κατά κοινή ομολογία πέρυσι ο Μπίλι Κρίσταλ, αν και βετεράνος στην παρουσίαση των Όσκαρ, δεν ενθουσίασε. Ποιον λοιπόν επέλεξε φέτος η Ακαδημία για να την ξελασπώσει και να φέρει πίσω το νεανικό κοινό στην μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή του Χόλλυγουντ;
Η ανακοίνωση του ονόματος έγινε γνωστή μόλις χτες και ο νέος οικοδεσπότης των Όσκαρ
είναι ο... Seth MacFarlane!
Είμαστε σίγουροι ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών, αλλά και των περισσότερων σινεφίλ το όνομα μάλλον δεν θυμίζει κάτι. Στην Αμερική όμως ο MacFarlane μόνο άγνωστος δεν είναι. Δημιουργός του δημοφιλούς animated sitcom “Family Guy”, για το οποίο έχει κερδίσει δύο Emmy, και συνδημιουργός των “American Dad” και “The Cleveland Show”, ο MacFarlane συγκαταλέγεται στις ισχυρές μονάδες της αμερικάνικης τηλεόρασης και χαρακτηρίζεται για το καυστικό του χιούμορ, που θυμίζει κάτι από... Ricky Gervais.

Έξυπνος και βιτριολικός κωμικός, που πρόσφατα έκανε και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο γράφοντας, σκηνοθετώντας και δανείζοντας τη φωνή του στο “Ted” (αυτό το αρκουδάκι - κολλητό του Μαρκ Γουόλμπεργκ), μοιάζει ιδανικός για οικοδεσπότης των Όσκαρ του 2013, προκειμένου επιτέλους να ανανεωθεί λίγο ο τρόπος παρουσίασης της λαμπερής τελετής, που μοιάζει να έχει ξεχαστεί στα ’90s.

Αλλά, ως γνωστόν, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος! Και το αποτέλεσμα θα το δούμε στις 24 Φεβρουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα