Ο Γιώργης Χριστοδούλου στο Faust

O Γιώργης και τα τραγούδια του μυρίζουν φθινόπωρο. Μπορεί και άνοιξη καμιά φορά, αλλά αυτό που χρειάζεσαι κυρίως όταν τ’ ακούς είναι η συνοδεία της βροχής. Για αυτό αποφάσισε σε ένα σύντομο ταξίδι του στην Ελλάδα να μας τραγουδήσει για δύο ακόμα Πέμπτες (18&25 Οκτωβρίου) στο Faust παρέα με φίλους του αγαπημένους.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ισπανία και τα Κανάρια νησιά.

Μαζί του θα τραγουδήσουν στις 18 Οκτωβρίου η Μάρω Μαρκέλλου και η Βικτωρία Ταγκούλη και στις 25 η Κατερίνα Κυρμιζή. Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Κινηματογράφου Βασίλης Μπαρμπαρίγος αναλαμβάνει τη σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια των παραστάσεων και ο Αλέξης Γκίκας τον φωτισμό και τον ήχο.

"Το φθινόπωρο είναι η εποχή των εγγραφών" λέει η Λένα Πλάτωνος στο Σπάσιμο των Πάγων. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για βόλτες και για παρατήρηση, η αγαπημένη εποχή των flaneurs. Με τη λαχτάρα του μικρού παιδιού που ξαναβρίσκει τους συμμαθητές του σχολείου ύστερα από τρεις μήνες παραμονής στο εξοχικό με τον παππού και τη γιαγιά, εμείς, οι ενήλικοι, δίνουμε ραντεβού με τους φίλους σε παλιά και νέα στέκια που μόλις ανακαλύψαμε, αναλύουμε ξανά και ξανά τους έρωτες μας, τί θέλουμε, τί σκεφτόμαστε, ποιά είναι τα "νέα σχέδια".

FAUST| Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα
Είσοδος: €5
Πέμπτη, 18 Οκτώβρη - Γιώργης Χριστοδούλου, Μάρω Μαρκέλλου & Βικτώρια Ταγκούλη
Πέμπτη, 25 Οκτώβρη - Γιώργης Χριστοδούλου & Κατερίνα Κυρμιζή
Pig
Keywords
Τυχαία Θέματα