Ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2013

Το 2013 από πολλούς θεωρήθηκε ως μια δύσκολη χρονιά που περισσότερο ίσως από προηγούμενες, σημαδεύτηκε από αναπάντεχα διαζύγια και τρανταχτούς χωρισμούς, τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη showbiz.

Ζευγάρια που μέχρι και την τελευταία στιγμή έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένα, ζευγάρια που ήταν μαζί ή παντρεμένα για χρόνια, και τα οποία τελικά δεν τα κατάφεραν.

George Clooney – Stacy Keibler: Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός

και η τηλεοπτική παρουσιάστρια, χώρισαν τον Ιούλιο του 2013. Όπως ανέφεραν άτομα απο το κοντινό τους περιβάλλον, η σχέση τους θα έφτανε στο τέλος της καθώς: «Η Stacy είχε καταλάβει πως ο George δεν ήταν ο άνθρωπος που θα πέρναγε μαζί του όλη τη ζωή της. Συζήτησαν και συνειδητοποιημένα χώρισαν για το καλό και των δύο».

Britney Spears – Jason Trawick: H Britney δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε αυτή τη φορά. Ο αρραβώνας της με τον ατζέντη της Jason Trawick έληξε άδοξα στις 13 Ιανουαρίου, έπειτα από τρία χρόνια. «Ο ρομαντισμός είχε χαθεί. Ο Trawrick τις τελευταίες ημέρες της σχέσης τους, την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση μπροστά στους φίλους του για να την ακούσουν να γκρινιάζει», υποστηρίζει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος τους,

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Τόνια Σωτηροπούλου: Το μοντέλο και η ηθοποιός γνωρίστηκαν στα τέλη Μαΐου, αλλά τον Οκτώβριο είχαν ήδη αποφασίσει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί, παρόλο που η σχέση τους παρουσιάστηκε ως μια από τις πιο hot της ελληνικής showbiz και έπειτα από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγιναν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια.

Βίκυ Καγιά- Νίκος Κριθαριώτης: Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου το ζευγάρι χώρισε στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν αν το κρύψουν, η ρήξη ανάμεσά τους ήταν οριστική.

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Μόλις τρία χρόνια κράτησε ο γάμος του Ολυμπιονίκη με το μοντέλο, που έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη. Το ζευγάρι διατήρησε σε χαμηλούς τόνους το διαζύγιό του, που έγινε γνωστό μέσα στο καλοκαίρι.

Δούκισσα Νομικού – Χρήστος Χολίδης: Η σχέση τους ξεκίνησε στα πλατό του Just the two of us το 2010 και καθ’όλη τη διάρκεια το ζευγάρι υπήρξε πολύ διακριτικό τόσο στις εμφανίσεις του, αλλά και στις δηλώσεις του, έως και το καλοκαίρι όπου και χώρισαν.

Miranda Kerr – Orlando Bloom: Τον Οκτώβριο, το μοντέλο και ο Βρετανός ηθοποιός, με κοινή φιλική τους δήλωση ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι, τον Flynn, ενώ δήλωσαν ότι αγαπούν, σέβονται και θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον ως οικογένεια και ως γονείς του παιδιού τους.

Kristen Stewart – Rob Pattinson: Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι του Twilight, χώρισε οριστικά τον περασμένο Μάιο. Ο βασικός λόγος του χωρισμού τους ήταν η απιστία της Stewart, το καλοκαίρι του 2012, με τον σκηνοθέτη του «Snow White and Huntsmen», Rupert Saunders.

Miley CyrusLiam Hemsworth: Μετά από πολλούς μήνες και από εικασίες ότι η σχέση τους δεν πάει καθόλου καλά, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε το Σεπτέμβριο, πως το ζευγάρι διέλυσε τον αρραβώνα του.

Nicole Scherzinger – Lewis Hamilton: H πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και ο Βρετανός οδηγός της Formula 1 χώρισαν τον Ιούνιο του 2013, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και είχαν χωρίσει και τα είχαν ξαναβρεί το 2010, αλλά τώρα δείχνει να είναι οριστικό.

Khloe Kardasian – Lamar Odom: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε στις 13 Δεκεμβρίου 2013 ηKhloe από τον παίκτη του NBA Lamar Odom, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι βρισκόταν ήδη σε διάσταση για αρκετούς μήνες, πριν την αίτηση έπειτα από τις αποκαλύψεις για χρήση ναρκωτικών και απιστίες του Odom.

The post Ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2013 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα