Βρήκαμε το κορίτσι που… «ράγισε» τα τσιμέντα στο Γεντί Κουλέ! (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα όλοι θα θυμάστε το κορίτσι που… «ράγισε» τα τσιμέντα στο Γεντί Κουλέ όπως κι εμείς, καθώς δεν κατορθώσαμε ποτέ να τη βγάλουμε από το μυαλό μας! Η εξαίρετη οπτασία που δίνει έναν καλό λόγο για να επιστρέψουν οι Έλληνες στα γήπεδα, ακούει στο όνομα Εμμανουέλα Κ.

Μπάλα καλή μπορεί να μη βλέπουμε, αλλά ποιος δε θα ήθελε να σταθεί δίπλα και να πανηγυρίσει τα γκολ της ομάδας του (μη σας πούμε και της αντίπαλης ακόμα) πλάι σε έναν τέτοιο άγγελο; Η ξανθιά καλλονή είναι αναμφίβολα το «κάτι άλλο» και σύσσωμος ο ΟΦΗ,

ποδοσφαιριστές, διοίκηση και οπαδοί θα έπρεπε να είναι περήφανοι για αυτήν τη φίλαθλο που έχουν στις τάξεις τους!

Να ενημερώσουμε πως η εντυπωσιακή κοπέλα, που είδε τον εαυτό της να γίνεται πρωτοσέλιδο σε σύσσωμο τον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, είναι μόλις 16 ετών και μαθήτρια Λυκείου στο Ηράκλειο! Όπως πληροφορηθήκαμε, η Εμμανουέλα είναι από μικρή, φανατική οπαδός του ΟΦΗ και πολύ σπάνια χάνει αγώνες της αγαπημένης της ομάδας!

Της αρέσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Πάολα και είναι θαυμάστρια του αμερικανικού wrestling! Στο παρελθόν, είχε ασχοληθεί με τη συγχρονισμένη κολύμβηση και μάλλον έτσι εξηγείται το καλλίγραμμο κορμί της!

Τα συγχαρητήρια μας στους γονείς της Εμμανουέλας!

*Για λόγους ασφαλείας και προστασίας πολιτικού απορρήτου, δε δημοσιεύεται το επίθετο της κοπέλας

Keywords
Τυχαία Θέματα