Βάρκιζα: Τα ψάρια πηδάνε έξω από τη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέβη στην Βάρκιζα πριν δυο μέρες ! Οι άνθρωποι σταμάτησαν να χορεύουν και άρχισαν να μαζεύουν ψάρια με γυμνά χέρια! Είναι ένα σημάδι κάποιου γεωλογικού φαινόμενου που έρχεται;

Οι απόψεις διίστανται, πολύ πιστεύουν πως είναι κάποιο γεωλογικό φαινόμενο και πολύ πως απλώς αγέλη μεγάλων ψαριών τα κυνηγάει και αυτά προσπαθούν να σωθούν.

Πρώτον, ή υπάρχουν μεγάλα ψάρια και κυνηγούν τα μικρά κι αυτά προκείμενου να σωθούν προσπαθούν να ξεφύγουν με ταχύτητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δυστυχώς γι αυτά μπροστά είναι στεριά.

Επιπλέον, τα ψάρια πηδάνε πολλές φόρες από

το νερό όταν νοιώσουν ότι έχει δηλητηριαστεί το νερό,συμβαίνει και στα ενυδρεία όταν το νερό είναι κακής ποιότητας,καλή χώνεψη όσοι μαζέψανε και τα φάγανε.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα το βίντεο είναι ότι τα ψάρια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλωθούν.

Δεν ξέρω τι τα οδήγησε σε αυτή την “ηρωική” έξοδο από την θάλασσα,αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα ασυνήθιστο φαινόμενο η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι τα ψάρια είναι μολυσμένα.Ακόμη και να μην έχουν δηλητηριαστεί και έχουν χτυπηθεί από ένα ισχυρό γεωμαγνητικό φορτίο και αυτό τα κάνει επικίνδυνα προς βρώση.

Ακόμη και σε περίπτωση που τα κυνηγούσαν μεγαλύτερα ψάρια και για να σωθούν βγήκαν στην στεριά,ο φόβος τους θα τους προκάλεσε το ίδιο πράγμα που γίνεται και στα ζώα όταν σφαχτούν με βίαιο και βασανιστικό τρόπο (έκκριση τοξινών στο κρέας).

Άλλοι, πάλι λένε πώς ήταν προφητικό για τον σεισμό που ακολούθησε στα Αμφίκλεια και πως μαίνεται να έρθει μεγαλύτερος όπως 2 ήμερες πριν το μεγάλο σεισμό της Κεφαλλονιάς 1957 που συναίβει κάτι ακριβώς το αντίστοιχο.

Keywords
Αναζητήσεις
ψαρια πηδανε στο νερο αιτια, ψαρια πηδανε εξω απο το νερο
Τυχαία Θέματα