Τραγωδία σε αγώνα Dragster

Σε τραγωδία κατέληξε ένας αγώνας Dragster που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου ένας 19χρονος αναβάτης έχασε τη ζωή του και ένας 23χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το δυστύχημα συνέβη στις 14.30, όταν ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε ήδη ολοκληρώσει τον αγώνα και κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς την έξοδο από την πίστα, όπου και συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού από την επόμενη σειρά αγωνιζόμενων που εκείνη τη στιγμή τερμάτιζαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το

χτύπημα αυτό του 19χρονου ήταν μοιραίο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο άλλος νεαρός οδηγός της μεγάλης κυβισμού μηχανής διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου δίνει την δική του μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού διενεργεί προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα, καθώς εξετάζει αν οι διοργανωτές είχαν λάβει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται για τους αγώνες, καθώς όπως αναφέρουν δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια από την Τροχαία, γι’ αυτό και αναζητούνται οι υπεύθυνοι.

The post Τραγωδία σε αγώνα Dragster appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα