Του τα… “έψαλαν” για τα καλά στο Βερολίνο

Τα άκουσε ο ΓΑΠ από το Βερολίνο, όπως θα θυμάστε, και τώρα σειρά είχε ο Κώστας Σημίτης να του τα ψάλουν ένα χεράκι. Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκδήλωσης, την οποία διοργάνωσε το ίδρυμα Heinrich-Boll των Γερμανών Πρασίνων με θέμα “Η Ελλάδα στην κρίση; Πώς μπορεί η Ελλάδα

να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην Ευρώπη;” βασικός ομιλητής ήταν ο Κ.Σημίτης όπως και ο Κον Μπεντίτ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μια νεαρή κοπέλα και μέλος της οργάνωσης Real Democracy Now του Βερολίνου,ανέβηκε στο βήμα και στην κυριολεξία…. του τα έψαλε!

“Είναι ιδιαιτέρως προβληματικό να καλείτε εδώ τον κ. Σημίτη, για να μας δείξει πού πάει η Ελλάδα”είπε στην αρχή, ενώ σε έντονο ύφος τον κατηγόρησε ότι η θητεία του ως πρωθυπουργός είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της διαφθοράς, φέρνοντας ως παράδειγμα τον κ. Τσουκάτο και τον κ. Μαντέλη.

Τέλος, τον κάλεσε να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του και να αποσυρθεί. Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να απολογηθεί κάνοντας λόγο για “λόμπι της δραχμής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα