Το ΠΑΣΟΚ «κράζει» μέσω twitter Γιάννη Ραγκούση και Κρίτωνα Αρσένη (ΦΩΤΟ)

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, σε ανάρτηση του στο twitter, αποδοκίμασε τον Γιάννη Ραγκούση για τις δηλώσεις του αλλά και τον Κρίτωνα Αρσένη αποκαλώντας τους «διορισμένους». Στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τη μια ο Ραγκουσης την αλλη ο Κριτων….τι τραβαμε Θεε μου με ολους τους διορισμενους!!!».

Την σκυτάλη παρέλαβε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επίσης από το twitter ζήτησε από τον Κρίτωνα Αρσένη να παραδώσει την έδρα του αναρτώντας χαρακτηριστικά: «Η ιδεολογικοποίηση του θράσους θέλει ταλέντο. Οποιος διορίστηκε ευρωβουλευτής και θέλει να αποχωρήσει οφείλει να παραδώσει την έδρα του». Ο Κρίτων Αρσένης παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στην ευρωβουλή εκτοξεύοντας σκληρές κατηγορίες στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στη συνέχεια και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε τον ευρωβουλευτή με ανάρτηση στο twitter στην οποία ανέφερε: «Διαφωνεί κ φεύγει απο το ΠΑΣΟΚ ο διορισμένος κ Αρσένης αλλα δν παραιτείται…ειναι παρά πολλα τα λεφτα Κριτωνα! Τζάμπα μαγκιές!».

Τέλος, στη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, αναρτήθηκε επίσης ένα κείμενο-κατηγορία για τον νεαρό ευρωβουλευτή, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η εκλογή του το 2009 στο Ευρωκοινοβούλιο έγινε με λίστα: «Για τους μη γνωρίζοντες, ο κ. Κρίτων Αρσένης ανεδείχθη ως Ευρωβουλευτής το 2009 επειδή είχε ενταχθεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκπροσωπεί τον εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με πρωτοβουλίες για τις οποίες ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ μέσω δελτίων τύπου.
Εφόσον ο κ. Αρσένης νοιώθει ότι ανήκει στην κοινωνία των πολιτών η ολοκληρωμένη και έντιμη κίνηση θα ήταν η παραίτηση από το αξίωμα του Ευρωβουλευτή και όλα όσα αυτό συνεπάγεται», επισημαίνει το κείμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα