Το νέο αμόρε της Ντέμι Μουρ είναι δύτης και κυκλοφορεί με… γούνα! (ΦΩΤΟ)

Ένας σύγχρονος Βίκινγκ θα μπορούσε να θεωρηθεί ο νέος σύντροφος της Ντέμι Μουρ.

«Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Γνωριστήκαμε μέσα από την γιόγκα και πλέον έχουμε έρθει πολύ κοντά». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Star ο επαγγελματίας δύτης, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την 50χρονη σταρ εδώ και 1 1/2.

Οι παπαράτσι καταδιώκουν μανιωδώς το παράξενο αυτό ζευγάρι (έχουν διαφορά 20 πόντων σε ύψος και 20 χρόνων σε ηλικία) στους δρόμους

του Λος Άντζελες. Αν και οι μόνες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι αυτές που τους δείχνουν να μπαίνουν στο Nine Treasures Yoga studio στο West Hollywood.

Πέρα από την γιόγκα οι δυο τους -σύμφωνα με μαρτυρίες- φαίνονται να απολαμβάνουν τα μασάζ και την σάουνα που κάνουν πριν τα μαθήματα. Ακόμη και αν οι υπόλοιποι παραπονιούνται για τους «άγριους ήχους» που ακούγονται όταν είναι οι δυο τους μέσα.

Κατά τα άλλα ο Γουίλ, που έχει περάσει ένα διάστημα ως τεχνικός σε punk μπάντα, φέρεται πως έχει ασπαστεί την θρησκεία Σιχ και ότι του αρέσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από ένα βίντεο που έχει ανεβάσει στο youtube και περιγράφει πως ένοιωσε όταν -κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στις ζούγκλες του Περού- δοκίμασε ayahuasca, το γνωστό παραισθησιογόνο ποτό των ιθαγενών του Αμαζονίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα