Τι θέλουν οι άντρες στο… κρεβάτι!

Kαι tips για να τους τα προσφέρετε!

Ξοδεύουμε ατελείωτες ώρες στο κομμωτήριο, στην επιλογή κατάλληλων ρούχων και προϊόντων μακιγιάζ, στο γυμναστήριο ενώ παράλληλα τρεφόμαστε με γιαούρτια και λαχανικά, και όλα αυτά για να αρέσουμε φυσικά στους άντρες! Συνήθως λέμε ότι το κάνουμε για τους εαυτούς μας, το οποίο είναι πολύ θετικό αν ισχύει, αλλά κακά τα ψέματα, η γνώμη του αντίθετου φύλου για την εμφάνισή μας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι όσο κι αν περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και όσο κι αν λιμοκτονήσετε προκειμένου να είστε λεπτές, αν δεν κάνετε συγκεκριμένα πράγματα κατά τη διάρκεια του sex έχετε λίγη έως καθόλου τύχη; Ας πάμε λοιπόν να δούμε κάποια tips τα οποία θα σας μεταμορφώσουν σε ιέρεια του sex και θα κάνουν τον παρτενέρ σας να μην ξεκολλάει ακόμα κι αν έχετε… κυτταρίτιδα!

1. Πειραματιστείτε: Το ποσοστό των αντρών που αγαπούν τα πειράματα στο κρεβάτι, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των γυναικών. Γι’ αυτό λοιπόν αιφνιδιάστε τον και πάρτε πρωτοβουλία για μερικά… κολπάκια! Καλό και το ιεραποστολικό δεν λέμε, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε και κάτι άλλο; Το μυστικό είναι, ο πειραματισμός να επικεντρώνεται στα προκαταρκτικά και όχι στο κυρίως πιάτο! Για ευνόητους πάντα λόγους. Μπορεί κάτι να πάει στραβά και να μην το ευχαριστηθεί κανείς. Ενώ με τα… ορεκτικά, και μία αστοχία να γίνει δε χάθηκε κι ο κόσμος!

2. Aυτοπεποίθηση: Οι άντρες είναι οπτικά όντα και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να παρουσιάζεστε περιποιημένες ή έστω να δείχνετε ότι έχετε προσπαθήσει γι’ αυτό. Ωστόσο, ακόμα κι αν το κορμί σας έχει προδιαγραφές μοντέλου αλλά εσείς για να πάτε τουαλέτα φοράτε όλο σας το βιος ή κάνετε sex με το σουτιέν επειδή αισθάνεστε άσχημα για το στήθος σας, τότε λυπούμαστε αλλά αυτή την ανασφάλεια την μεταφέρετε και στον παρτενέρ σας και τότε το μόνο που θα δει μπροστά του είναι ένα ταπεινό χαμομηλάκι. Ακόμα και παχάκια να έχετε, δείξτε άνετη με τη γύμνια σας γιατί πολύ απλά αυτό είναι το σώμα σας!

3. Μιλήστε βρώμικα: Κακά τα ψέματα, όλες οι γυναίκες ζηλεύουμε και είμαστε ικανές να φτάσουμε στα άκρα προκειμένου να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Ωστόσο, επειδή οι άντρες είναι αρκετά διαφορετικοί από εμάς, προσπαθείστε να μην τον καταπιέζετε κυρίως όταν θαυμάζει κάποια άλλη γυναίκα. Για να λέμε και την αλήθεια, αν περάσει από μπροστά σας μία καλλονή με δίμετρα πόδια και ο καλός σας δεν γυρίσει να την κοιτάξει, τότε μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσετε! Δεν φαντάζεστε το πόσο θα εκτιμήσει αν τον κάνετε να αισθανθεί άνετα και να σας μιλήσει για τις βρώμικες φαντασιώσεις του ακόμα κι αν περιλαμβάνουν μία άλλη γυναίκα. Κάντε κι εσείς το ίδιο και μην ξεχνάτε το dirty talking το οποίο θα δώσει άλλη διάσταση στις… συνευρέσεις σας. Να είστε σίγουρες ότι θα γίνετε η θεά του!

4. Αφήστε τις ντροπές στην άκρη: Όσο κι αν σας θέλει ο καλός σας, όσο ερωτευμένος κι αν είναι, αν κάνετε sex σαν να είναι η πρώτη φορά, και όχι από άποψη πάθους, να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα βαρεθεί και το πουλάκι θα πετάξει! Αν ας πούμε ντρέπεστε να του κάνετε στοματικό ή κάθε φορά αποφεύγετε να τον κοιτάζετε στα μάτια, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε τα πάνω σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο! Sex κάνετε εξάλλου, τώρα θυμηθήκατε τις ντροπές;
Πηγή: http://www.queen.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ροrν grεk
Τυχαία Θέματα