Θετική εξέλιξη για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

Καλές είναι οι ειδήσεις ανακουφίζοντας το πανελλήνιο σχετικά με την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, ο οργανισμός του δείχνει θετικά σημάδια μετά και την εντελώς νέα φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν από την Παρασκευή οι γιατροί του ΚΑΤ!

Οι γιατροί του ΚΑΤ που

φροντίζουν τον ηθοποιό όπως σας είχαμε ξαναγράψει, άλλαξαν τα φάρμακα που χορηγούνται στον 26χρονο με στόχο να προκληθεί κάποια αντίδραση στον εγκέφαλό του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πίεση στον εγκέφαλό του έχει πέσει, κάτι που γεννά ελπίδες.

Οι Αμερικανοί γιατροί που εκτίμησαν την κατάσταση του Τόμας επισήμαναν πως οι Έλληνες συνάδελφοί τους κάνουν καλή δουλειά, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο τα σχόλια εξειδικευμένου κέντρου της Αγγλίας που έχει παραλάβει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ψευδή είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον οδηγό που χτύπησε με το βαν του τον Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό, να έχει επισκεφτεί τον νεαρό ηθοποιό και την οικογένεια του στο ΚΑΤ, προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του.

Έτσι ξεκαθάρισε ο πατέρας του Τόμας.

Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε πως αν κατά λάθος το έκανε αυτό ο οδηγός, τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ περίεργη, μιας και θα ήταν απρόβλεπτες οι αντιδράσεις των φίλων του ηθοποιού, πολλοί εκ των οποίων είναι πυγμάχοι.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Τόμας, τόνισε πως «αν ήρθε κάποιος μόνος του εδώ, χωρίς να πει κάτι, να δει κάποια κίνηση, μπορεί να έγινε. Αλλά δεν μίλησε μαζί μας, ούτε είπε κάτι».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα