Θέλουμε απλά… λίγο ακόμα Δαλιδά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πράγματα είναι απλά και έχουν ονοματεπώνυμο. Η Dalida Gutierrez, κυρίες και κύριοι, εξομολογείται στο sport-fm.gr και μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, «Λίγο ακόμα».

Το cocktail μοναδικό και σε μαγεύει! Με ρίζες από την Βραζιλία αλλά ταπεραμέντο Ελληνίδας, με φωνή που σε «κολλάει» στον τοίχο και με κορμί που άνετα σε δένει κόμπο δύο φορές, η Dalida Gutierrez έρχεται για να σας καθηλώσει.

-Πώς και γιατί σε κέρδισε ο χώρος του τραγουδιού;

«Από μικρή θυμάμαι την μαμά μου να τραγουδάει… Άλλωστε

ήταν τραγουδίστρια στην Βραζιλία και πολύ καλή μάλιστα και την θαύμαζα! Ίσως ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά ποτέ δεν έλεγα «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω τραγουδίστρια». Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν το κυνήγησα, όλα ήρθαν από μόνα τους. Και τώρα απολαμβάνω την ευκαιρία που μου δόθηκε να ασχοληθώ με το τραγούδι και προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερη μπορώ!».

-Από κοντά πως θα σε δούμε;

«Αυτό μπορείτε να το μάθετε εύκολα μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook: http://www.facebook.com/dalida.gutierrez. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν όλα εκεί!».

-Δισκογραφικά σε τι κατάσταση σε πετυχαίνουμε;

«Αυτό το διάστημα κυκλοφορεί το πρώτο μου single με τίτλο «Λίγο Ακόμα» σε στίχους και μουσική των: Manos Snapyourfingaz, Panos Revo, Joseph Kotsifakis, Kwstas Aid».

-Για σένα τι μετρά περισσότερο σε μια τραγουδίστρια; Το κορμί ή η φωνή;

«Φυσικά μετράει η φωνή. Μου αρέσει να ακούω μόνο μεγάλες τραγουδίστριες. Απ’οτι καταλαβαίνω όμως και απ’την ερώτησή σου, για σένα το κορμί παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε μπορείς να με ακούσεις και γι’αυτό!».

-Λόγω της βραζιλιάνικης καταγωγής σου θέλω να μου απαντήσεις τα εξής: α) Ποιους θεωρείς περισσότερο σέξι άντρες; Τους Βραζιλιάνους ή τους Έλληνες; β) Να μας πεις έναν Βραζιλιάνο και έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που σε γοητεύουν…

«Θα πληγώσω του συμπατριώτες μου αλλά θεωρώ τους Έλληνες μακράν τους πιο σέξι άντρες! Τα χαρακτηριστικά τους και ο «αέρας» τους με τραβάει πάρα πολύ! Ειδικά οι Έλληνες ποδοσφαιριστές με γοητεύουν και θα ήθελα να μαθαίνω πολλά σχετικά με τις επιδόσεις τους… (ωραία ντρίμπλα)» .

-Με τον αθλητισμό γενικά πως τα πας;

«Σε υπερβολικό βαθμό καλά… Αγαπώ το ποδόσφαιρο και το βόλλεϋ! Ποιός Βραζιλιάνος δεν τα αγαπάει, άλλωστε; Πηγαίνω στο γήπεδο φανατικά σε οτι καλό αγώνα υπάρχει και, για να σας προλαβω, ξέρω τι σημαίνει ΚΑΙ offside… Εύχομαι και ελπίζω να καταφερω να πάω στο Μουντιάλ στη Βραζιλία… Είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!».

-Θέλω να μου πεις την μεγαλύτερη «αμαρτία» που έχεις κάνει σε έναν άντρα…

«Να του σπάσω το αμάξι… Αμαρτία γιατί ήταν και καινούργιο. Ήταν όμως τόσο γλυκιά η αμαρτία που την ευχαριστήθηκα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με τον συγκεκριμένο».

-Για πες μας… Ποιο είναι το πράγμα εκείνο που έχεις πάνω σου και τρελαίνει τους άνδρες;

«Εγώ θα σου πω; Να κάνουμε ένα γκάλοπ να μας πουν αυτοί, να μάθω κι εγώ (γέλια)…».

Βέβαια, η Dalida δεν μας ξέχασε και μας ευχήθηκε χρόνια πολλά. Αν και θα θέλαμε να μας το τραγουδήσει από κοντά αλλά μην τα θέλουμε και όλα!

«Σας εύχομαι χρόνια πολλά και να τα χιλιάσετε! 17.000 διαφορετικές ευχές για τα χρόνια που έρχονται! Πάντα πρώτοι στην αθλητική ενημέρωση και με τις καλύτερες επιδόσεις…»

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Λίγο ακόμα»:

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα