Συνελήφθη ο Μακρυγιάννης

Συνελήφθει ο 49χρονος ισοβίτης κακοποιός Μιχάλης Μακρυγιάννης, τον  οποίο αναζητούσαν οι αρχές από τον Άυγουστο όταν παραβίασε την πενθήμερη άδεια που είχε λάβει και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο 49χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Επίσης στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί

βρήκαν και μια γυναίκα η οποία προσήχθη προς εξετάζεται, ενώ από την ίδια περιοχή προσήχθησαν και ανακρίνονται δυο αλλοδαποί καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις όσο καιρό αναζητούνταν ο Μακρυγιάννης.
Σύμφωνα με “TO BHMA”, Μιχάλης Μακρυγιάννης εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και συμπλοκές, καθώς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Το καλοκαίρι του 2006 πήρε αδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και εξαφανίσθηκε!

Τότε εκπρόσωποι των φυλακών είχαν δικαιολογηθεί ότι «ο Μακρυγιάννης είχε άψογη συμπεριφορά και δεν μπορούσαμε να του αρνηθούμε την άδεια.

Ξέραμε τις αντιρρήσεις του εισαγγελέα όμως ο Μακρυγιάννης έδινε το λόγο της τιμής του ότι θα επέστρεφε πίσω»…

Έτσι του δόθηκε τότε η πρώτη πενθήμερη άδεια.

Την πρώτη φορά φρόντισε να επιστρέψει ώστε να μην υπάρχει αφορμή να διατυπώνονται αντιρρήσεις στα επόμενα αιτήματά του για πενθήμερες άδειες.

Παράλληλα υπήρξαν και αλλαγές στην σύνθεση του συμβουλίου των φυλακών και οι επόμενες τέσσερις άδειες στον Μακρυγιάννη εκδόθηκαν με ταχύρρυθμες διαδικασίες.

Στην πέμπτη άδεια αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν ενημερώσει προφορικά τη διεύθυνση των φυλακών ότι ο Μακρυγιάννης δεν δίνει παρόν στον τόπο της κατοικίας του και επεσήμαιναν τον κίνδυνο «εξαφάνισής» του.

Ο Μακρυγιάννης εκλήθη για εξηγήσεις μόλις επέστρεψε στην Αλικαρνασσό, αλλά όπως υποστήριξε: «Εγώ βγήκα για να διασκεδάσω. Δεν βγήκα για να κλειστώ σπίτι μου».

Οι εκπρόσωποι των φυλακών ανέφεραν τότε ότι «δεν έχουν κανένα λόγο και κανένα επιχείρημα για να μην του παραχωρήσουν και άλλη πενθήμερη άδεια».

Έτσι τους δόθηκε η έκτη άδεια, από την οποία δεν επέστρεψε.

Το έσκασε ο διαβόητος κακοποιός ΜακρυγιάννηςΤι ξέρει ο Καμίνης για τον Μακρυγιάννη

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα